Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
8°C
SOB.
22°C
8°C
Oceni objavo

Plesni klub EL1 beleži nove uspehe

Plesalci plesnega kluba EL1 so se udeležili plesnega nacionalnega in spletnega tekmovanja - IDO ONLINE CONTINENT vs. CONTINENT CAMPIONSHIP 2021.Tekmovali so otroci, v različnih kategorijah: street solo, hip-hop solo in duo pionirji (8-12 let).
Po prvem krogu so izbrali najbolje ocenjene plesalce v posamezni kategoriji. Ti so se kvalificirali v naslednji krog tekmovanja, kjer so nastopali plesalci iz 13 držav. Ajdovski klub je zabeležil kar nekaj lepih rezultatov. Tako je Gala Nera Artač v kategoriji hip-hop priplesala do zmage, medtem ko je Lara Vrtovec osvojila 2. mesto. Pia Urankar je v kategoriji street solo osvojila 3. mesto. Odlične rezultate sta beležili tudi Kiara Smrdelj In Tjaša Kosmač v kategoriji duo hip-hop, saj sta osvojili 4. mesto. Meta Žerovec in Kiara Smrdelj sta si priplesali finale in se uvrstili v naslednji krog.

To pa niso prvi uspehi plesalcev kluba. Že 6. februarja 2021 je prvič v zgodovini potekalo online plesno tekmovanje Master Dance festival – Lukec Open 2021, ki so se poleg ostalih slovenskih in hrvaških skupin udeležili tudi člani Plesnega kluba EL1. Tu sta Kiara Smrdelj in Tjaša Kosmač osvojili 1. mesto. Gala Artač si je v kategoriji Urban solo otroci z osvojenim 4. mestom priplesala Elitno srebrno priznanje. Prav tako se je v isti kategoriji Kiara Smrdelj uvrstila na 5. mesto in osvojila srebrno priznanje.

Velika zahvala za pridobljene rezultate gre vsekakor tudi staršem otrok in trenerjem , ki so otroke spodbujali in motivirali. Plesni klub EL1 pa odhaja novim zmagam naproti.                                                   

Oglejte si tudi