Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Oktober je mesec tekaških štafet

Preteči 100, 75 ali 50 kilometrov? V družbi s prijatelji je zagotovo veliko lažje. Organizacijski odbor 100 ob Mrzli reki je v mesecu oktobru pripravil posebno akcijo za tekaške štafete. Prijavljene 5-članske štafete, v kateri morata biti vsaj dve tekačici, bodo sodelovale v nagradnem žrebanju.

Tekaška družina je zelo velika in Tekači Vipavske doline poskušamo poskrbeti za vsakega posameznika. Tako za ultraške legende, ki bodo tekle 100, 75 in 50 kilometrov, kakor tudi za rekreativce, ki v teku preprosto uživajo. Slednji se bodo lahko preizkusili  v ŠTAFETAH.

Člani posamezne štafete bodo morali skupaj preteči 100, 75 ali 50 kilometrov. Pričakujemo 5-članske štafete, v vsaki štafeti pa morata biti vključeni vsaj dve tekačici. Štafetni teki so primerni za vse kategorije tekačev, posamezni tekač štafete preteče 10, 15 ali 20 kilometrov. 

Za štafete smo v oktobru pripravili posebno akcijo. Vse štafete, ki se bodo prijavile in plačale startnino v mesecu oktobru, bodo sodelovale v nagradnem žrebanju. Člani izžrebane štafete dobijo brezplačno startnino za 100 ob Mrzli reki 2022. 

Ne zamudite priložnosti, bodite del edinstvenega tekaškega izziva. Prijavite se na http://www.100obmrzlireki.si/prijava/



Oglejte si tudi