Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Počitniški tabor za otroke v medgeneracijskem centru Hiša Sadeži družbe Logatec

Počitniški tabor je namenjen otrokom v starosti od 6-12 let, odvijal se bo od 1.7.-5.7., med 9.00 in 15.00. Določene aktivnosti, med njimi ustvarjalne in kuharske delavnice, se bodo odvijale v centru, marsikaj, predvsem gibalno-športne aktivnosti, pa se bodo po novem lahko odvijale tudi na zunanji terasi. Otroci in animatorji se bodo v času tabora odpravili skozi gozd na piknik, na izletih raziskovali kraški svet in ostale znamenitosti, šivali, risali in se pomerili v družabnih in športnih igrah. Imeli bodo tudi plesne delavnice, ker pa je v centru na voljo tudi kuhinja, si bodo ob pomoči animatorjev vsak dan skuhali tudi kosilo.

Na tabor se je potrebno prijaviti. Prijave sprejemamo do 24. junija oziroma do zapolnitve mest. Pišite na: hisa-logatec@filantropija.org, kjer boste dobili prijavnico oziroma pokličite na 070 892 903 za več informacij. Tabor je brezplačen, prostovoljni prispevki so dobrodošli.

Tabor je v prvi vrsti namenjen družinam iz socialno ogroženih družin, v kolikor prijave ne bodo zapolnjene, bomo sprejeli tudi ostale otroke. Tabor bomo izvedli tudi v avgustu, med 19.8. in 23.8.

Oglejte si tudi