Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Dogajanje v MC Hiša mladih

Aerial Circus – osnove gibanja na zračnih blazinah, sobota, 30. oktober, 10h-16h

Vabljeni v MC Hiša mladih Ajdovščina na AerialCircus, delavnico o osnovah gibanja na zračnih tkaninah za otroke in odrasle. Delavnice za otroke - LittleCircus so namenjene otrokom različnih starosti (od 4 do 12), v katerih bomo skozi igro spoznali različne načine gibanja na tleh in v zraku. Na tej poti se bomo spoznali z cirkuškimi pripomočki kot so zračne tkanine in zračne zanke. Obračali se bomo v vse smeri in spoznali različne inverzne položaje telesa, kot so stoje na rokah, kolesa, mostovi in njihove številne varijacije. Cilj delavnic je spoznavanje in osvajanje različnih tehnik na zračnih tkaninah s čimer razvijamo koordinacijo, ravnotežje in zdravo postavo telesa. Naučili se bomo osnov gibanja na zračnih tkaninah in usvojili osnovne ključe in obrate, ki vodijo v bolj komplekse figure, padce in akrobacije. Varno in igrivo bomo potovali v odkrivanje skritih potencijalov lastnega telesa.

Delavnice za mladostnike in odrasle – Aerialmovement (od 13 let naprej) so sestavljene iz dveh delov. Prvi del je posvečen različnim vajam za ogrevanje, ki so sestavljene iz vaj za koordinacijo, ravnotežje in gibčnost. Skozi tovrstno ogrevanje se bomo počasi približevali inverznim položajem telesa. V drugem delu se bomo naučili različnih načinov ogrevanja na zračnih tkaninah. Usvojili bomo osnovne tehnike plezanja in spoznali ključe, ki so osnova za izvedbo različnih likov, obratov in padcev. Obračali bomo telo v različne smeri in izstopali iz znanih vzorcev gibanja, kar zelo pozitivno vpliva na razvoj možganov, orientacijo v prostoru in, vsekakor, na razvoj moči in gibčnosti celotnega telesa.

S seboj prinesite udobna oblačila, bombažne pajkice ali trenirko (priporočamo dolge in brez zadrg).

Predavanje o energijski komunikaciji, ponedeljek, 2. oktober, ob 18.30h
Oktobra 2017, ob 18.30 uri, vabljeni v MC Hiša mladih Ajdovščina, na izjemno zanimivo predavanje, ki ga bo vodila Nevenka Žejn. Spregovorili in spoznali bomo energijsko komunikacijo. Priporočamo. Več na www.mc-hisamladih.si

Delavnica Google adwords oglaševanja, četrtek, 12. oktober, ob 17h

Uspešna podjetja se zavedajo, da se več kot 70% nakupnih poti začne na spletu. Uporabniki iščejo informacije skozi celoten nakupni lijak, naloga marketinga pa je, da v pravem trenutku nagovori kupca s pravim sporočilom. Uspeh zahteva usklajeno delovanje na vseh spletnih kanalih, eden najbolj učinkovitih pa je spletno oglaševanje.

 Na delavnici se bomo posvetili Googlovimi platformi Adwords, ki nam omogoča zakup ključnih besed, oglaševanje z oglasnimi pasicami in video oglaševanje. S pravim pristopom lahko podjetja dosežejo veliko število potencialnih uporabnikov, povečajo zavedanje o tržni znamki in neposredno povečajo prodajo.

Delavnica bo zajemala teoretični del s celostno predstavitvijo platforme Adwords in njenih funkcionalnosti ter osnovne napotke za oblikovanje uspešnih kampanj. Delavnico bo vodil Aljoša Todorović. Več o delavnici na www.mc-hisamladih.si

Zaposlitveni bazar, torek, 24. oktober, dvorana Police Ajdovščina

Ker bi radi v MC Hiša mladih osnovnošolcem ter srednješolcem čimbolj olajšali odločitev o nadaljnjem šolanju, bomo 24. Oktobra 2017, v Ajdovščini pripravili že peti Zaposlitveni bazar, kjer se bodo  osnovnošolcem predstavile srednje šole. Vabljeni.

Severa Gjurin z bendom, petek, 27. oktober, Bar Hiša mladih Ajdovščina

Klub ajdovskih študentov vabi na novo glasbeno poslastico v Bar Hiša mladih Ajdovščina. Izjemna vokalistka Severa Gjurin­ je zaslovela v zasedbi­ Olivija, v kateri je z bratom ­Galom Gjurinom in drugimi ­izvrstnimi glasbeniki opozorila­ na to, da je tudi v Sloveniji še vedno možna pop glasba na najvišji ravni. Kot vokalistka glasbene zasedbe Olivija je leta 2004 izdala album z naslovom Med moškim in žensko, že leto kasneje pa še album Brez sramu in strahu. Kasneje je sodelovala z Vladom Kreslinom na njegovem albumu Cesta. V filmu Metoda Pevca Hit poletja je prispevala naslovno pesem, ki jo je v filmu izvajala glavna igralka, Ula Furlan. Vstopnina: 5€

 

MJ

Oglejte si tudi