Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Vabljeni na dan odprtih vrat

Učenci in učitelji OPP NIS bodo ponovno odprli svoja vrata. Zato vabijo vse, ki vas zanima vzgoja in izobraževanje učencev s posebnimi potrebami v prilagojenem programu z nižjim izobrazbenim standardom, da se jim pridružite v četrtek , 6. februarja, v avli šole Danila Lokarja.

Dogodek bo potekal v avli šole, s pričetkom  ob 9. uri dopoldan. Predstavili vam bodo potek pouka, učilnice in mnoge dejavnosti, katere izvajajo na njihovem oddelku.

Učenci se lahko pohvalijo z urejenostjo šolskega vrta, dosežki na športnih, likovnih, tehniških in gledaliških tekmovanjih.

OŠ Danila Lokarja sicer izvaja dva javno veljavna programa: izobraževalni program osnovnošolskega izobraževanja ter prilagojeni program devetletne osnovne šole z nižjim izobrazbenim standardom. Učenci obeh programov med seboj odlično sodelujejo, sobivajo in se med seboj spoštujejo.

 

V mesecu februarju pa bodo učenci in učenke OŠ Danila Lokarja že tradicionalno delili kulturo občanom in občankam v Ajdovščini ali pa obiskali razne zavod.

Oglejte si tudi