Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
18°C
JUTRI
33°C
17°C
Oceni objavo

EL1 plesalci 4 x državni UPZS prvaki

'Družinica' plesne scene EL1 se je 1. junija odpravila na UPZS državno prvenstvo v Krško. Vzhičeni in navdušeni so otroci čakali, da pridejo na vrsto in odplešejo svojo točko po najboljših močeh. Malo prisotne treme, ki jo je odgnala vzklikajoča in vzpodbujajoča publika ter srčni trenerji plesnega kluba EL1, je kmalu zamenjal občutek veselja in zadovoljstva. Vsi nastopajoči so se s tekmovalnega odra vrnili nasmejani in srečni, tako da so s tem za trenerje in njihove starše že postali državni upzs prvaki. Ob razglasitvi rezultatov pa je vse to bilo še potrjeno.

Državni prvaki so postali velika skupina pionirjev Fearless, pionirski duo Anika&Žaklina, pionirska formacija G- slide in velika skupina Thunder starejših pionirjev.

Izjemen rezultat pa sta si priplesali tudi najmlajši duo Naja in Maša z osvojenim 2. mestom in naslovom državnih podprvakinj. Prav tako so državni podprvaki postali 7 Freaks, mala skupina mlajših pionirjev. Velika skupina Euforija starejših pionirjev je osvojila 3. mesto, medtem ko sta duo Zala Prem in Maja Rosa za las zgrešili stopničko in osvojili 4. mesto.

Plesalci so dokazali, da sodijo v sam vrh. Trenerji kluba EL1 pa pravijo: »Zmaga, naslov državnih prvakov, pokali, blišč … seveda smo vsega tega veseli, ampak najbolj smo ponosni na to, da naši otroci plešejo s srcem, da na plesišču izžarevajo dobro voljo in ljubezen do plesa. Vse materialne stvari nas ne napolnijo toliko kot trenutki, občutki in dogodki, ki jih na teh tekmovanjih doživimo. Za nas so plesalci vedno zmagovalci, tudi če bi osvojili zadnje mesto. Dokler se trudijo in v tem uživajo, bodo za nas stali vedno na najvišji stopnički – na tisti, ki se nahaja v srcu!«

Velika zahvala trenerkam Neji Jereb, Urši Brecelj in Tatjani Gajanovič, ki so otroke zelo dobro pripravile na tekmo. Hvala vodji Eleni Mikuž, ki vedno poskrbi in dobro organizira vse za tekmovanja ter spodbuja celotno plesno šolo. Hvala staršem za zaupanje in hvala vsem, ki podpirate in ste del naše zgodbe plesnega kluba EL1.

Oglejte si tudi