Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
5°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

ŠKTD Kamnje-Potoče 2021/2022

Spet bomo obrnili nov list življenja v zelo konfuznem času. Kot vsako leto tudi letos delamo zaključne račune preteklega leta. Če pogledamo delovanje našega društva od daleč, bi lahko rekli, da je bilo letošnje leto zelo zaspano. Vendar temu ni tako. Kljub trenutnim razmeram smo izpeljali en večji dogodek in več manjših. Med večje spada dogodek, ko nam je Atletska zveza Slovenije že drugič zaupala organizacijo državnega prvenstva v gorskih tekih za vse veteranske kategorije. Po dvanajstih letih organizacije gorskega teka na Malo goro ni vrag, da nam ne bi uspel. Drugi večji dogodek – šagro v Kamnjah pa smo morali žal odpovedati v taki obliki, kot jo poznamo že zadnjih 25 let.

Nekaj manjših dogodkov pa smo le izpeljali v poletnih mesecih; kolesarjenje, nogometni večeri, namiznoteniške urice za najmlajše, otroško barvanje zidu ob vhodu v vas. Kot zadnje smo izdelovali praznične voščilnice, ki smo jih podelili starejšim krajanom.
Za dobre ideje sokrajanov, inovatorjev ali pa kovalcev idej smo vedno odprti. Nekaj jih že imamo, a kaj ko ...
V upanju da bomo lahko spet zaživeli s polnimi krili, se družili od šagri ali nogometnem turnirju, ustvarjali v otroških ali kuharskih delavnicah, se rekreirali ob nogometu ali košarki, se učili veščin namiznega nogometa ali namiznega tenisa, vam ŠKTD Kamnje-Potoče vošči vse dobro in polno uspehov v letu, katerega šele dobro spoznavamo.

Ž. V.

Oglejte si tudi