Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Motoristi malo drugače

Člani Moto Kluba Q Vejtr Wajdušna se zavedamo, da smo poleg pešcev in kolesarjev tudi mi zelo rizična skupina v prometu, naše reševanje pa je zelo specifično in težko ter zahteva zelo izurjen strokovni kader. Zato smo se že v preteklosti odločili, da bomo sodelovali z Rdečim križem Ajdovščina, saj poleg udeležbe na krvodajalskih akcijah vsako leto uspešno zbiramo komplete prve pomoči s pretečenim rokom uporabe za izobraževalne potrebe šolarjev, članov in prostovoljcev Rdečega križa Ajdovščina.

Če ima komplet prve pomoči pretečen rok uporabe, še ni nujno, da se ga zavrže; mlajši člani, šolarji in prostovoljci Rdečega križa Ajdovščina se bodo mogoče prav z vašim kompletom izurili v pravilni uporabi in vam pomagali ob morebitni nesreči.

Tudi v tem volilnem letu, polnem obljub politikov, nam je ponovno uspela že tradicionalna akcija, saj smo ta mesec predstavnici Rdečega križa Ajdovščina gospe Ireni Žgavec izročili več kot sto kompletov prve pomoči.

Občani, vas pa pozivamo, da kompletov prve pomoči s pretečenim rokom uporabe ne zavržete v kontejner za smeti, ampak jih dostavite na Rdeči križ osebno ali pa nam pišite na e-mail: qvejtr@gmail.com. Mi jih bomo z veseljem prevzeli in dostavili Rdečemu križu Ajdovščina.

Elvis Marc

Oglejte si tudi