Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
13°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Navidezna poroka

Novo leto, nove zaobljube. Če so te večne, morajo biti še toliko bolj preudarne, in seveda brezhibno načrtovane. Prav organizacija takih dogodkov pa navadno zahteva ogromno časa in napora in prinese kljub vsemu lepemu tudi nekaj slabe volje. Zato se je v takih primerih bolje obrniti na utečeno ekipo, ki s kopico izkušenj, usklajevanja, znanja in inovativnosti zna pričarati čarobne trenutke.

Res sem radoveden tip človeka in kar ne da mi miru, kako se lahko kdo na tak dogodek sploh pripravi. Rešitev je na dlani – navidezna poroka seveda. Trend, ki so ga ljudje širom sveta sprejeli z navdušenjem že pred časom, se v Sloveniji pojavlja komaj nekaj let. 

Sedem v avto. Že sem na poti. Polna pričakovanj prispem do markantne zgradbe, v lasti g. Nadala, Gradu Lože. Prav tu se je danes zbrala izvrstna ekipa z namenom, da izpelje poseben projekt. Na prvi pogled se zdi, da se s tovrstnimi dogodki ukvarja že vrsto let. 

Sprejmeta me organizatorka dogodka Ana Kravos Čebron in njena pomočnica Anja Tomažič. Navdušenja seveda ne morem skriti. To ni niti moj namen. Medtem ko občudujem cvetlične kreacije, ki jih je skupaj z organizatorko projekta ustvarila Maruška Enjalbert, se oko ustavi na slavnostnih mizah, polnih prefinjenih domačih jedi, ki izgledajo kot prave umetnine. Okusi so vrhunski in moram priznati, da me je  B'tega catering definitivno več kot prepričala. Seveda je moja pozornost usmerjena tudi na 'mladoporočenca' Jureta Kodrič in Evo Birsa, ki se prepuščata svobodnemu navdihu in estetskemu čutu znane fotografinje Tamare Vidmar, medtem ko v svoje video objektive lovita popolno vzdušje Jan Rustja in Jana Birsa. Slednja mi kasneje zaupa še, da je sama poskrbela za grafično oblikovanje vabil in menija in moram si priznati, da ji je res uspelo. Tudi vizažistka Martina Vetrih je ponovno dokazala, da so njeni make-upi popolni. Nevesta je prečudovita. 

Ob znanih glasbenih uspešnicah Urbana Vidmarja in sproščeni in igrivi otroški animatorki Evi Kljun, se počitku predamo šele, ko zadiši poročna torta Erike Jerkič in mamljivi 'cake popsi' Sanje Vidrih. 

Zdi se, da je vse več kot resnično, zato se domov vrnem prepričana, da bo ta ekipa vedno del nepozabnih in izjemnih zgodb.

 

Urška P.

Oglejte si tudi