Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Mlinotestova trgovina še v Kostanjevici na Krasu

Ajdovski Mlinotest je konec aprila svoji mreži 50-tih prodajnih mest dodal še eno in sicer v Kostanjevici na Krasu. Od 1. junija bodo v trgovini opravljali tudi poštne storitve. Tudi v zahtevnih časih epidemije ajdovsko podjetje nadaljuje z vlaganji v razvoj, prenovo trgovin ter prilagajanjem ponudbe.

Trgovina v Kostanjevici bo obiskovalke in obiskovalce sprejela s privlačno podobo in bogato ponudbo. Sledi konceptu priročne in pregledne trgovine z ugodno ponudbo Mlinotestovih izdelkov, predvsem izdelkov iz dopeke, kot so sveže pečen kruh in pekovsko pecivo.

V prenovljeni prodajalni bo na voljo tudi ponudba sadja in zelenjave, zamrznjenega programa, mlečnih in mesnih izdelkov, nikakor pa ne gre prezreti niti Mlinotestovega slaščičarskega programa ter med kupci vse bolj priljubljenih svežih testenin. Odpiralni čas trgovine je od 8. ure zjutraj do 18. ure zvečer, ob sobotah pa od 7.30 do 13. ure.

»Mlinotest se je za novo trgovino v Kostanjevici odločil zaradi želje po prijazni trgovini kupcem, ki bodo cenili njeno dovolj široko ponudbo blizu doma, kar je postalo v zadnjem času še bolj pomembno,« je ob odprtju izpostavila direktorica maloprodaje v Mlinotestu Helena Walland. »V Mlinotestu namenjamo posebno skrb tudi prodajnemu osebju, saj želimo, da kupci prihajajo k nam z veseljem in da dobijo vse potrebne informacije.«

Oglejte si tudi