Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Mišek Venč vabi na zimske počitniške delavnice

Mišek Venč, novi prebivalec Pilonove galerije in soustvarjalec pedagoškega programa, v tednu zimskih šolskih počitnic toplo vabi otroke od 6. do 12. leta starosti na ustvarjalno počitnikovanje v Pilonovo galerijo!

Delavnice bodo potekale od 26. februarja do 1. marca 2019 od 10. do 12. ure. 
Torek, 26. februar: Moj najljubši predmet
Sprehodili se bomo med narisanimi predmeti Ane Maraž in pobrskali po našem vsakdanu, ki skriva številne stvari in predmete. Med njimi si bomo izbrali nam ljubega, ga upodobili v risbi ter ga z modeliranjem poustvarili v tretji dimenziji. Delavnico bo vodila Tanja Cigoj.

Sreda, 27. februar: Teater senc in senčnih lutk
Zgodbice in pravljice so nekaj enkratnega, sploh ko oživijo v obliki predstave. V galeriji se bomo poigrali in ustvarili svojevrstno predstavo s sencami in lutkami. Delavnico bo vodila Tanja Milharčič.

Četrtek, 28. februar: Hiša mojih sanj
Po prebiranju zgodbe Ele Peroci, Stara hiša številka 3, bomo iz različnih materialov ustvarili svojo vizijo hiše, prav take, kot nam jo narišeta sanje in domišljija. Delavnico bo vodila Tanja Cigoj.

Petek, 1. marec: Ustvarimo svojega kurenta
Da so kurenti zelo velike pustne maske ali šeme, to že vsi vemo. Kako jih pa naredimo za nas bolj nosljive (manjše in lažje), pa boste spoznali na ustvarjalnici v naši galeriji. Delavnico bo vodila Tanja Milharčič.

Cena posamične delavnice je 2,00 €. Dodatne informacije lahko dobite preko e-mail naslova: pilonova.galerija@siol.net ali preko telefonske številke: 05 368 91 77.

Oglejte si tudi