Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
7°C
ČET.
16°C
6°C
Oceni objavo

#Bit8Beat

Spet je čas za gostovanje Mladinskega centra Hiša mladih Ajdovščina v Galeriji Vipavski Križ. Letos že osmo leto zapored pripravljamo projekt BIT&BEAT. Tokrat v malce drugačni različici, ki bo trajala skorajda celotno poletje, v projektu pa lahko sodelujete tudi vi, z vašimi Instagram objavami.

Začenjamo že osmi kulturno umetniški projekt BIT&BEAT, s katerim Mladinski center Hiša mladih iz Ajdovščine gostuje v Galeriji Vipavski Križ. Letos v povsem novi obliki, v projektu BIT&BEAT pa lahko sodeluje vsakdo, ki uporablja družabno omrežje Instagram.

Kako? Preberi spodaj!

Objavi fotografijo iz vipavskega križa na svojem instagram profilu in jo označi s heštegom BIT&BEAT(#BIT&BEAT). izbrane objavljene fotografije bomo natisnili in z njimi redno polnili galerijo vipavski križ vse do 16. avgusta 2017. Prve fotografije bodo na ogled v galeriji od 21. julija naprej. Vaše instagram objave zbiramo do 16. avgusta. Ob koncu projekta, bomo na zaključni prireditvi, v petek, 18. avgusta 2017, izbrali najboljše tri objave in jih nagradili z zelo zanimivimi in kreativnimi nagradami.

Instagram objave bomo redno objavljali tudi na posebni Facebook strani - www.facebook.com/bitbeatvipavskikriz.
MC Hiša Mladih Ajdovščina

Oglejte si tudi