Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Predstavitev Vipavske doline v Beogradu

Konec oktobra se je Vipavska dolina predstavljala v srbski prestolnici Beogradu. V četrtek, 25. oktobra je Slovenska turistična organizacija v beograjskem Hotelu Hilton organizirala turistično delavnico oz. workshop, ki se ga je udeležilo več kot 70 srbskih turističnih agencij in organizatorjev potovanj.

Na poslovnem dogodku se je predstavilo 22 podjetij in turističnih destinacij iz različnih koncev Slovenije, med njimi tudi Vipavska dolina, ki si je predstavitveni prostor delila z destinacijo Brda. Srbskim turističnim agentom smo predstavili Vipavsko dolino s konkretnimi turističnimi paketi, ki smo jih kot top doživetja pripravili v sodelovanju z lokalnimi ponudniki.

Naslednji dan pa se je v prestolnico Srbije pripeljal tudi Burja bus s svojo ekipo, ki je svojo promocijsko vlogo odlično opravil pred vrhunsko restavracijo Ser Gilles, kjer je Slovenski poslovni klub Beograd organiziral tradicionalno martinovanje. Soorganizacijo dogodka so tokrat prevzele štiri severnoprimorske občine: Ajdovščina, Brda, Renče – Vogrsko in Šempeter – Vrtojba. Na večerji so s pomočjo mojstrovin izpod rok naših kuharskih mojstrov srbski poslovneži pobliže spoznali destinaciji Vipavska dolina in Brda. Posebno navdušenje je požel Tomaž Kavčič s predstavitvijo gina Monologue.

TIC Ajdovščina, foto Slovenski poslovni klub Beograd

Oglejte si tudi