Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
13°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Brezplačno na Dunaj? Sodeluj na natečaju 'Davki in jaz'!

Inštitut za mladinsko politiko vabi k sodelovanju na natečaju 'Davki in jaz' ali Kaj mi omogoča davčni sistem?. Namen natečaja je besedi davek pripisati pozitivno konotacijo ter dvigniti zavedanje mladih (in druge populacije) o tveganjih, ki jih prinaša siva ekonomija.

Na natečaju lahko sodelujete mladi od 15. do 29. leta starosti, ki na naslov Inštituta za mladinsko politiko do vključno 20. avgusta pošljete prispevek v obliki likovnega dela, fotografije, stripa ali literarnega besedila, ki obravnava temo davkov v vsakdanjem življenju. Poseben poudarek je namenjen dobrinam in storitvam, ki so jih mladi v svojem lokalnem okolju deležni s pomočjo davkov.

Več informacij o natečaju dobite na spletni strani www.mladi-in-obcina.si (rubrika Aktualni projekti, Pobarvajmo sivo). Sodelujoče čakajo mikavne nagrade in razstava v izbranih mladinskih centrih v Sloveniji!

Glavno nagrado pa prispevajo Slovenske železnice, ki bodo prvouvrščenega nagradili s povratnim prevozom z vlakom Ljubljana  ̶  Dunaj za dve osebi, drugo-uvrščeni pa bo osvojil prevoz za dve osebi z muzejskim vlakom po Deželi celjski.

 Sodelujte in osvojite enkratno doživetje v dvoje!

 »Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru kampanje 'Vklopi razum – zahtevaj račun!', katere namen je ozaveščanje javnosti o negativnih posledicah sive ekonomije.«

Projekt so podprla družbeno odgovorna podjetja: Slovenske železnice, Mlinotest, Fructal ...

 

Oglejte si tudi