Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

JUTRI
22°C
14°C
ČE.
21°C
8°C
GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA
Deli
Storitev, Gradnja, Gradbene storitve, Krovstvo

GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA

Število glasov: 0

Uradne ure

Danes 08.00‒19.00
Ponedeljek 08.00‒19.00
Torek 08.00‒19.00
Sreda 08.00‒19.00
Četrtek 08.00‒19.00
Petek 08.00‒19.00
Sobota 08.00‒19.00
Nedelja 08.00‒19.00

Predstavitev

Pri podjetju GRADBENIŠTVO Gramik d.o.o. Otlica, delujemo na področju različnih gradbenih del še posebej pa v krovstvu, kleparstvu in tesarstvu.                                                                                                     

                                  

Ker želimo, da so naše stranke z našimi storitvami več kot zadovoljne, svoje delo opravimo strokovno, natančno, kvalitetno in vedno se držimo dogovorjenih rokov.

Pri nas se ponašamo z dolgoletno tradicijo, s kar 25 letnimi izkušnjami. Za seboj imamo že kar več kot 400 pokritih streh.
K
rovsko kleparskih dela vam nudimo za ugodno ceno. Za Vas uredimo kakršnokoli izdelovanje in adaptacijo streh. Specializirani smo aza delo s strešnimi kritinami Gerard. Gerard strešne kritine so narejene iz jeklene pločevine s posipom iz naravnega kamna.Primerne so tako za obmorske kraje kot tudi področja z visokim snegom... Zasnovane so tako, da so odporne na veter in močno burjo, granulat s katerim je pločevina posuta pa jim omogoča, da kljubujejo mrazu, toploti, snegu, toči. So protipotresno in protipožarno varne

Z veseljem vam bomo uredili novo streho ali zamenjali staro in Vam tudi strokovno svetovali. Nudimo Vam tudi 50 letno garancijo!

GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA GRAMIK GRADBENO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. OTLICA