Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C

Terenski študijski forum: DEEP DIVE VIPAVSKA DOLINA 2022

##VIEWS##
Organizator: EIT Food Hub Slovenija, Biotehniška Fakulteta, Univerza v Ljubljani
Kontaktni podatki organizatorja: eit.food.slo@bf.uni-lj.si..
Vstopnina: Vstop prost

Nacionalno stičišče za inovacije in podjetništvo v agroživilstvu EIT Food Hub Slovenija, ki deluje pod okriljem Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani organizira dvodnevni terenski študijski forum DEEP DIVE VIPAVSKA DOLINA 2022.

Forum se bo odvijal 28. in 29. septembra 2022 v Ajdovščini.

Zainteresirana strokovna javnost, predstavniki podjetij, zadrug, organizacij, združenj ter študenti vabljeni, da se nam pridružite.

Startup oziroma inovativna zagonska podjetja so pomemben gradnik podjetniške ekonomije in katalizator inovativne podjetniške kulture. Vipavsko agroživilstvo ni pri tem nobena izjema. Izmenjava mnenj, spodbujanje mladih k inovacijam in odločanju za podjetniško agro-živilsko pot je pomembne dejavnik za razvoj lokalnih skupnosti. Zato vabljeni, da se nam pridružite:

  • 28. 9. 2022 ob 19. uri in spoznate osebne podjetniške zgodbe izbranih vipavskih agro-food start-up podjetij in podpornega okolja ter
  • 29. 9. 2022 ob 13. na Javnem forumu z naslovom »Vipavsko agroživilstvo: kje, kam kako?«.


Študentje, posebej za vas EIT Food Hub Slovenija v sodelovanju z lokalnimi agro-živilskimi podjetji organizira dvodnevni terenski študijski forum DEEP DIVE VIPAVKS DOLINA 2022. Terenski študijski forum se začne 28. septembra z obiskom lokalnih agro-živilskih podjetij in zaključi 29. septembra s sodelovanjem na Javnem forumu »Vipavsko agroživilstvo: kje, kam kako?«. Dogodek vam poleg prijetnega druženja nudi priložnost kariernega razvoja s poudarkom na razvoju podjetniškega razmišljanja in spoznavanju dinamike agro-živilskih podjetij. Organiziran je prevoz iz Ljubljane v Ajdovščino in nazaj ter nočitev z zajtrkom. Število mest je omejeno, zato pohiti s prijavo.

Prijave na: https://bit.ly/3ChEUqK
Na prijavnem obrazcu označite za kateri sklop dogodkov se prijavljate.
Udeležba na dogodku  je brezplačna.

Več informacij: https://bit.ly/3QIykho

Za več informacij smo vam z ekipo EIT Food HUB Slovenija na voljo.

Oglejte si tudi