Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
10°C
-3°C
JUTRI
10°C
-5°C

Teoretična in praktična učna delavnica: Predelava grozdja (mošta) v sok

5212
Deli

Predelava grozdja je najvažnejši tehnološki postopek v kletarstvu. Iz grozdnega mošta se poleg odlične žlahtne kapljice lahko pripravi tudi grozdni sok, ki je v zadnjem času precej priljubljen. Največ arome se namreč skriva prav v lupini grozdne jagode. S pravilnimi postopki lahko pripravimo in predelamo odličen grozdni sok.

Če vas zanimajo postopki in načini predelave grozdja v sok, ste vabljeni, da se nam pridružite v Učnem centru Brje, v petek 15. septembra 2017, od 17.00 do 20.45, kjer bosta potekali teoretična in praktična učna delavnica na temo predelave grozdja (mošta) v sok.

Delavnico bo vodila Blanka Samec, univerzitetni diplomirani inženir živilske tehnologije, ki ima bogata strokovna znanja in izkušnje iz različnih področij, od tehnologije predelave sadja in ostalih živilskih izdelkov, prehrane z dietetiko, kemije in mikrobiologije, kot tudi označevanja in trženja končnih proizvodov.

Na delavnico se je zaradi omejenih prostih mest potrebno prijaviti preko ali na telefonsko številko 05 366 47 50 ali 041 437 785.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!