Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
5°C
0°C
JUTRI
3°C
2°C

Techno večer with Weztax

3436
Organizator: KULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO NEZNANI JUNAK
Deli

Vrata: ob 21. uri

https://www.facebook.com/events/993498647451811/

FRŠLUS ekipa se tokrat iz Kranjskega podzemlja ( Subart Trainstation) seli v Ajdovske konce. Na obisk prihajata dva ustanovna clana ekipe ( Prio , Veztax) z seboj pa sta povabila tudi "mladega" mojstra Hardgroova DJ LILSON-a , ki deluje pod okriljem TECHSTURBATION in Interparty team-a.

 Feel the real techno

                      BALLROOM:

- PRIO (warmup dj) Glorio Music records

https://www.facebook.com/primoz.podrzaj  

 - LILSON ( techsturbation )

https://www.facebook.com/lilson.techno/  

- VEZTAX (Ambasada Gavioli, Vezotonik records)

https://soundcloud.com/veztax  

https://veztax.bandcamp.com/  

http://www.nakedlunchagency.com/website/veztax/

 Veztax bio:

Če poznate vsaj kak njegov miks ali avtorsko ploščo, veste da prisega Veztax na tehno zvok v njegovi najbolj prefinjeni obliki. To strast je začel negovati v zgodnjih 90. letih, ko se je pridružil vzpenjajoči se slovenski elektronski sceni. Začel je kot plesalec in se kmalu uveljavil tudi kot organizator zabav in didžej. Tri leta je deloval na amsterdamski tehno sceni in tamkajšnjemu občinstvu predstavil tudi prijatelja, zdaj svetovno znana mojstra Umeka in Kanzyanija. Leta 1996 je končno prišel do svoji gramofonov, iz ene najbolj uveljavljenih klubskih znamk izpeljal svoje umetniško ime in začel resno delovati tudi kot didžej.

Ducat let kasneje prištevajo Veztaxa med vodilne tehno didžeje in producente v regiji, redno pa razgibava plesišča po vsej Evropi. Posebno cenjen je kot predstavnik skoraj izumrle vrste glasbenikov, ki vztrajajo pri razvijanju svojih zgodb, namesto da bi se predali črednemu nagonu in se pridružili ljubiteljem trdega tehna ali minimalistom. Ker verjame, da je za dober žur potrebna določena stopnja intimnosti med nastopajočim in občinstvom še vedno najraje vrti v manjših klubih, čeprav je že dolgo reden gost največjih zabav, med njegove vrhunce pa gre šteti tudi ogrevanje stadionskega koncerta skupin Depeche Mode in Placebo.

Ob organizaciji zabav Veztax sooblikuje sceno in podpira mlade talente tudi s svojima dvema založbama. Etiketa Vezotonik je že lepo umeščena na svetovni tehno sceni, medtem ko mlajšo platformo Glorio Music izkorišča za izdajanje stranskih projektov. Ne glede na to ali plesalce razgibava pod izvirnim imenom ali alter egom Glorio Veztacci pa ostaja nesporno vsaj eno: Veztax ostaja sinonim za energičen, poživljajoč, inteligenten tehno in ni suženj nobene blagovne znamke ali trenda v glasbeni industriji.

                    BARROOM:

4 edicija Monobeat večerov z elektronsko glasbo v Bazi kjer vas bosta skozi širok spekter deep elektronike popeljala  Alex Mar & Dahlila.

 - Alex Mar

https://www.facebook.com/alexmar84

 - Dahlila

 

KLUB BAZA

http://www.klub-baza.com

KLUB BAZA AJDOVŠČINA NA FB

https://www.facebook.com/klubbazaajdovscina/?fref=ts  

KUD NEZNANI JUNAK NA FB

https://www.facebook.com/KUD-Neznani-JUNAK-Ajdovščina-1548542232030267/?fref=ts

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij