Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
27°C
13°C
JUTRI
27°C
13°C

Podjetja: DIGITALNI DETOX zmanjševanje negativnega vpliva digitalnih orodij

Tudi vi ugotavljate, da vam in vašim zaposlenim digitalna orodja jemljejo preveč časa?

Pomembno je, da se zavedamo, da posameznika osvobajajo vse tehnologije, ki mu olajšujejo delo, povečujejo njegovo učinkovitost ter mu omogočajo doseganje ravni življenja, ki je zanj zadovoljiva. Tehnologija osvobaja posameznika različnih primarnih navad.

Vendar vsaka nova tehnologija vzpostavi tudi nove odnose (ali iste postavi na novo), in ti ne vplivajo samo nanj, temveč tudi na druge odnose, ki jih ta posameznik ima. Seveda posledično tudi na njegovo delo. Statistike kažejo, da povprečen uporabnik pametnega telefona z njim v roki vsak dan preživi 5.7 ur, od tega 2 uri na delovnem mestu. Kaj to pomeni, za uspešnost posameznika si lahko predstavlja vsak zase.

 

Si želite izvedeti več o digitalnem detoxu?

Kompetentna Slovenija in Ljudska univerza Ajdovščina vas vabita na delavnico DIGITALNI DETOX zmanjševanje negativnega vpliva digitalnih orodij. Delavnico bo vodila predavateljica Zinka Kosec. 

Delavnica je  namenjena vodstvenemu kadru, kadrovskim managerjem, kadrovikom. Delavnica bo potekala v četrtek, 17. september 2020 ob 9. uri v dvorani na Ljudski univerzi Ajdovščina.

Obvezne so prijave. Prijavite se lahko tukaj: https://www.1ka.si/a/293529
Več o delavnici in vsebini najdete na spletni strani Ljudske univerze Ajdovščina: https://www.lu-ajdovscina.si/napovednik/2020081114290863/

 


Pridružite se nam na delavnici in sprejmite digitalni detox izziv. Všečkaj objavo

Oglejte si tudi