Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
7°C
0°C
JUTRI
7°C
-2°C

Koncert: TSO + Concrete Jelly (ITA)

3330
Deli

KUD Neznani junak vas vabi v soboto, 10.6.2017 na koncert: TSO + Concrete Jelly (ITA). Koncert bo v Klubu BAZA v Ajdovščini.

 

Vrata: ob 21. uri

 

https://www.facebook.com/events/278332879293545/?fref=ts

 

TSO

 

 Severozahodno italijanski trio se glasbeno giblje nekje med sladžom in bluzom, skratka alternativni rock. Prvenec In-sanity je trojček izdal februarja lani pri bolonjski založbi Irma Records. Šest pesemskih kompozicij najbolj spominja na Neurosis in Alice In Chains. Bend pa ̶ po njihovih besedah ̶ ljubi QOTSA, Nirvana, Soundgarden, King Crimson, glasbeno progresivnost 70-ih in granč 90-ih let prej. stol., Genesis, Black Sabbath, Led Zeppelin, Beatles … In-sanity je album s konceptom mejnikov večine ljudi, s katerimi se morajo znova in znova boriti med družbeno sprejemljivim,včasih je najbolj nora stvar celo iluzija, da je srečo možno kupiti z denarjem, ter resničnimi potrebami človeka. V norem svetu sosedskega izvajalca zanima, kdo je tu nor (in kdo ne)? Včasih so tovrstne meje težko določljive. Torej ogromna strast do nečesa, kakor brezpogojna ljubezen do glasbe, lahko reši ogromno duš. Ali vsaj pripomore k manjši grenkobi življenja. Človeška slabost je tu opisana z opustom pretiranih čustev, tako pa se tema lahko razvije v čisti realizem.

 

 Izvrstnost debitantskega tria preizkusite sami, ne zamudite jih!

 

https://www.facebook.com/tspqr

http://radiostudent.si/glasba/afterparty/tso

https://www.youtube.com/watch?v=2E39bNTGAJw

https://www.youtube.com/watch?v=5Si11qE-3fs

 

#Sludge #Rock #Blues #Alternative #Doom

 

 CONCRETE JELLŸ

 

Bend se je formiral leta 2014. V začetku je preigraval bolj hardrokovske in bluzovske izvajalce vseh časov z eksurzijami v glasbeno progresivnost in džez. Nato se je fokusiral na žive nastope po matični domovini (njen SZ), od gostiln do gledališč in manjših festivalov, tudi pri nas, na sosednjem Hrvaškem ter v Avstriji. Leto kasneje je izdal samosproducirani prvenec 3 z okoliščinami življenja ostarelega rock zvezdnika, 7. februarja letos pa je pri ameriški založbi Sliptrick Records izšel njegov drugi album Getting Noticed; tudi na vinilki od aprila dalje. Pred kratkim pa so v Trstu odprli za švedske glasbene kolege Blues Pills. Tekoči mesec je pri italijanskih gostih rezerviran za evropsko turnejo, medtem ko se bo bojda delalo tudi na novem, tretjem albumu. Navsezadnje je Concrete Jellÿ sestavljen iz skupine prijateljev, ki imajo radi zabavo in si ničesar ne jemljejo preresno, razen glasbe.

 

https://www.facebook.com/concretejelly

https://concretejelly.bandcamp.com/album/getting-noticed

https://www.youtube.com/watch?v=m-boGrfY3xU

 

#Stoner #Rock #Prog #Blues

 

KLUB BAZA

http://www.klub-baza.com

KLUB BAZA AJDOVŠČINA NA FB

https://www.facebook.com/klubbazaajdovscina/?fref=ts  

KUD NEZNANI JUNAK NA FB

https://www.facebook.com/KUD-Neznani-JUNAK-Ajdovščina-1548542232030267/?fref=ts

 

 

 

 

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij