Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
16°C
-2°C
JUTRI
15°C
-2°C

Koncert skupin: NeSeBat in Dance Mamblita rocknroll drumbass večer

3205
Deli

KUD Neznani junak vas vabi v nedeljo, 24.3.2017 na koncert skupin: NeSeBat in Dance Mamblita. Koncert bo v Klub BAZA v Ajdovščini.

Vrata: ob 21. uri

https://www.facebook.com/events/180686999089644/

NeSeBat:

 Bend, ki obstaja od leta 2011, sestavljajo Tina Jenko za bobni, Arnold Marko na kitari in vokalu, Tomaž Drozg na kitari in Robert Vrtovšek - Maček na basu in vokalu. Če naštejemo nekaj prejšnjih zasedb in se obrnemo nazaj, naletimo na imena bendov, kot so 2227, Buldogi, It's Not For Sale, Komakino, Crazed Farmers, Rhythm Thieves in druga. Vsi so torej stari znanci slovenske alternativne scene, nekateri že od davnih osemdesetih. Vsak član prihaja iz svojega ozadja, kar se kaže v njihovi odprtosti in širini glasbe skozi vrsto različnih žanrov.

Z »On NeSeBat pas dans l'espoir du succès« NeSeBat ne upajo na uspeh, kot to pove sam naslov albuma vzet iz citata Cyrana De Bergeraca, francoske igre iz prejšnjega stoletja. Nesebat se ne vdajajo v usodo, temveč so brez strahu pripravljeni na borbo tudi v prihodnje, pa naj gre to za družbenokritično, politično ali kakršnokoli drugo vrsto boja, ki ga opisujejo v besedilih. Če zaključimo z njihovimi besedami: »Demokracija je zajebana stvar, ampak mi jo resno jemljemo.«

https://www.facebook.com/pg/NeSeBat/about/

https://www.youtube.com/watch?v=hwnmkO6vSHU

http://zalozba.radiostudent.si/cds.php?id=75


Dance Mamblita:

 Post punk/hard core zasedba Dance Mamblita, prihaja preprosto iz Istre. Naše Istre. Gre za glasbeno ime, ki se na domači sceni pojavlja deset let. Je ena izmed zasedb iz nabora Klubskega maratona Radia Študent, ki je tekel leta 2008, vendar je za razliko od večine sodelujočih na maratonih sploh svojo tako imenovano premiero oziroma prepoznavnost dosegla že prej. Leta 2007, natančneje jeseni, je takrat še duet izdal istoimenski prvenec. Drugi album Reciklejšon je sledil leta 2009, tretji album, kjer se jim je pridružila nova članica pa so izdali konec leta 2013.

https://www.facebook.com/dance.mamblitaa/?fref=ts

https://soundcloud.com/dance-mamblita

https://www.youtube.com/watch?v=XaLvqn4qWKI

 

KLUB BAZA

http://www.klub-baza.com

KLUB BAZA AJDOVŠČINA NA FB

https://www.facebook.com/klubbazaajdovscina/?fref=ts  

KUD NEZNANI JUNAK NA FB

https://www.facebook.com/KUD-Neznani-JUNAK-Ajdovščina-1548542232030267/?fref=ts

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!