Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
25°C
11°C
JUTRI
24°C
12°C

Koncert: METALSTEEL + ČRNA SKRINJA

4253

KUD Neznani junak vas vabi v soboto, 24.3.2018 ob 21. uri vabi na koncert: Metalsteel + Črna luknja. Dogodek je objavljen tudi na fb strani Kud neznani junak Ajdovščina.

 

Vrata: ob 21. uri

 

METALSTEEL : Bend, ki že od samega začetka živi in diha heavy metal, ki se je kalil tako v beznicah kot na festivalih povsod po Evropi, bend, ki vas navdušuje tako s svojimi klasičnimi hiti kot z novim albumom Beyond The Stars, ki je izšel decembra lani prek On Parole Productions.

Letos se mlade ‘staroste’ (vem, da se sliši čudno, ampak bend brca že skoraj 20 let, zatorej si zaslužijo naziv starih mačkov) vračajo na sceno z novo ploščo ‘Beyond the Stars‘, na kateri se nahaja devet avtorskih skladb, ki komaj čakajo, da vam naklonijo konkretno metalsko klofuto na lice.

Metalsteel z novim albumom niso razočarali.

 

Navkljub silno mračnemu in strašljivemu uvodu, ki zveni kot citiranje odlomkov iz zborovanja heretikov, je plošček nepokvarjena in povsem tipična zbirka dinamičnega, močnega in samozavestno odigranega heavy metala.

 

Saj veste, o čem govorim; veličastne kitare, mistična besedila, ki segajo do meja vesolja in čeznje, značilno kričeči vokali ter zvočni ‘okus’ po kvalitetnem jeklu. Metalsteel z novo ploščo ne odkrivajo ničesar novega, vendar se jim šteje v plus njihova neobremenjenost in več kot očitni užitek ob igranju glasbe.

 

Mogoče ravno zato plošča ‘Beyond the Stars’ izpade simpatično in najde pravo ravnotežje med ostrim in melodičnim; lagal bi, če bi rekel, da me ob poslušanju pesmi ‘Stardust‘ ni zgrabila potreba po opletanju z lasmi (simbolično, seveda, ker mi kratki lasje ne omogočajo headbanga), ostale pesmi pa so ravno tako dovolj energične in spevne, da bodo postale del metalskih žurk.

 

Če zaključim; Metalsteel ne iščejo revolucije v glasbi, ampak predvsem užitek, s čimer ni pa nič narobe.

 

Vir : http://www.rocker.si/metalsteel-beyond-the-stars-2017/

 

ČLANI:

Benjamin Kic - Kitara / Vokal

Rok Tomšič - Kitara

Matej Sušnik - bas

Daša Trampuš - bobni LINK:

Internetna stran : http://metalsteel.net/

Facebook : https://www.facebook.com/metalsteel

Mail : info@metalsteel.net

 

ČRNA SKRINJA :

Domača štiri članska zasedba iz Ajdovščine, ki igra mešanico hard rocka in heavy metala, deluje že od leta 2013.

 

Člani :

Robert Honomihl - ritem kitara in vokal

Rok Vidrih - bas

Enver Vukotič - bobni

Marjan Honomihl - solo kitara

 Všečkaj objavo

Oglejte si tudi