Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
34°C
19°C
JUTRI
34°C
18°C

Koncert: Mart in Sabalmoza

KUD Neznani junak vas vabi v petek, 2.3.2018 na koncert: Mart in Sabalmoza. 

Vipavski skupini napadata Wajdušno!

Skupini Mart in Sabalmoza sta že v lanskem letu pripravili odličen glasbeni večer v Klubu Baza u Wajdušni. Prav zato so se fantje odločili, da se ponovno spravijo skupaj na oder Baze in naredijo prvi korak proti "tradicionalnemu" koncertu. 

Vabljeni v petek 2. 3. 2018 v Klub Baza. 
Začnemo točno ob 22.00

MART
Mart je glasbena skupina iz Vipavske doline, ki jo sestavljajo Nejc Franca na bobnih in tolkalih, Rok Velikonja na klavirju, Ram Cunta na kitari in Jani Peljhan na bas kitari.
Njihova glasba orisuje trenutke doživljanja, počutja in razmišljanja, ki so zajeti skozi improvizacijo med njihovimi vsakotedenskimi glasbenimi druženji. Močna ritem sekcija je dobra podlaga za barvanje s kitarskimi in klavirskimi melodijami. Njihova glasba ni jazz in ni rock, tudi punk ne, je prosta improvizacija brez postavljenih meja. 
Mart obstaja že od leta 2005. Leta 2008 so izdali prvenec Parallele ter istoimensko multimedijsko predstavo v sodelovanju z lokalnimi umetniki. V Februarju so izdali prvega v seriji EP-jev, ki se bodo na koncu združili v celoten album. Prvi EP, ki so ga posneli v domači dnevni sobi ob prisotnosti družin in prijateljev so poimenovali Domestic Mart. Pred koncem lanskega leta so izdali EP Theatrical, ki so ga posneli v Dvorani Prve slovenske vlade v Ajdovščini. Pred njimi pa je izdaja še tretjega EP-ja Magical, ki bo zaokrožil celoto in pripeljal do novega albuma, ki bo izdan jeseni.

Bandcamp: https://martmusic.bandcamp.com/releases
Wordpress: https://martmusic.wordpress.com/
FB: https://www.facebook.com/martmusicSLO/
Instagram: https://www.instagram.com/mart_band/


SABALMOZA
Sabalmoza je band 4 tesnih prijateljev in izjemnih ljubiteljev konstruktivnega nereda. Sabalmozina glasba odraža čustven nered vsakega od njih. V lokalnem okolju je Sabalmoza izjemno poznana skupina saj je v desetletju izpeljala veliko nepozabnih koncertov in privatnih presenečenj. Lokalna „mularija“ na privatnih žurih preigrava Sabalmozine „hite“ kot so Sneg, Sanje, Snežinka, September in ostale komade na S. Želja 4 prijateljev z glasbo v srcu in ne v denarnici, je deliti pozitivno energijo s čim več poslušalci. 

FB: https://www.facebook.com/sabalmoza/

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi