Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
6°C
-2°C
JUTRI
6°C
2°C

Ilustracije treh

4411
NINA Meglič
Študij je zaključila na Pedagoški fakulteti v Ljubljani in pridobila naziv profesorica likovne umetnosti. Osem let je samozaposlena kot ilustratorka. Razstavlja tako samostojno kot v skupinah. Njeni naročniki so različne založbe ter društva. Najpogosteje se ukvarja z ilustracijo namenjeno otroški publiki.
AJDA Erznožnik
Diplomirala je na Šoli za risanje in slikanje v Ljubljani. Od leta 2014 deluje kot samozaposlena v kulturi, kot ilustratorka pa od leta 2012. Sodeluje z različnimi založbami, razstavlja na samostojnih in skupinskih razstavah ter je prejemnica štipendije za perspektivne ilustratorje ZDSLU ter nagrade striparskega natečaja “Naj risar”. Njene ilustracije se pojavljajo tudi na unikatnih keramičnih izdelkih.
MARTA Bartolj
Na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani je zaključila podiplomski študij in sicer ilustracijo. Je prejemnica študentske nagrade UL ALUO in priznanja odličnosti na 7. Brumnu. Od leta 2012 je samozaposlena v kulturi, z ilustriranjem pa se ukvarja od leta 2006. Sodeluje z različnimi naročniki, najpogosteje z založbami. Ilustrira analogno in digitalno.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!