Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
18°C
1°C
JUTRI
10°C
-1°C

1. del dokumentarnega filma FENOMEN BRUNO GRÖNING

2689
Organizator: Krog prijateljev Bruna Gröninga
Vstop prost, prosimo za prostovoljne prispevke
Leta 1949 se je na naslovnicah pojavilo ime Bruno Gröning. Kjerkoli se je pojavil, se je k njemu zgrinjalo na tisoče ljudi od vsepovsod. Bili so od vojne uničeni, od zdravnikov odpisani, z eno samo željo: ozdraveti, osvoboditi se stiske in bolečin. Bruno Gröning naj bi jim pomagal. Za mnoge je bil poslednje upanje. In on je pomagal - nešteti bolniki so ozdraveli, hromi so lahko spet hodili, slepi videli.
Dokumentarni film Fenomen Bruno Gröning opisuje dramatična dogajanja takratnega časa. Originalni filmski in tonski dokumenti, arhivsko gradivo, preko 50 intervjujev s pričami takratnega časa ter številni igrani filmski prizori vplivajo na globoko čustveno doživetje filma. Mnogi gledalci poročajo, kako so med gledanjem filma zaznali moč, mravljince, tok po telesu. Nekateri poročajo celo o izginotju bolečin in drugih obremenitev. 
Gröning je leta 1959 umrl. Vseeno se tudi danes dogajajo nenavadne ozdravitve. Zdravniki potrjujejo te uspehe. Moč, ki je v takratnem času delovala skozi Bruna Gröninga še vedno deluje.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!