Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
6°C
ČET.
8°C
5°C
Oceni objavo

Otvoritev zobozdravstvene ordinacije Dentalis v Zagradcu

V petek, 13. maja 2016, je v prostorih Zdravstvenega doma Zagradec potekala slovesna otvoritev nove zobozdravstvene ordinacije Dentalis, ki bo delovala pod okriljem domačega zobozdravnika Francija Hočevarja iz Velikih Les.

Ordinacija Dentalis bo omogočala kakovostno in dostopno zobozdravstveno oskrbo. Cene samoplačniških storitev ne bodo bistveno odstopale od doplačil, ki jih je treba plačati pri zobozdravniku s koncesijo. Cilj ordinacije je, da se izognejo čakalnim dobam in imajo na voljo več časa za obravnavo posameznega pacienta. Pri delu uporabljajo sodobno opremo in materiale. Odlikuje jih prijeten ambient, dostopnost, prilagodljivost in prijazno osebje. Ordinacija vsem pacientom omogoča brezplačni prvi pregled in posvet.

Ob odprtju ordinacije je zbrane nagovoril Franci Hočevar, dr. dent. med. Povedal je, da  mu je v veliko veselje, da bo lahko svoje delo opravljal v prostorih, v katerih je tudi sam kot otrok obiskoval zobozdravnika. Ko se je pojavila priložnost, da v Zagradcu odprejo novo zobozdravstveno ordinacijo, je k temu projektu pristopil predvsem zato, da bi lahko pomagal ljudem v svojem domačem kraju. Poudaril je, da si bo kot zobozdravnik prizadeval vzpostaviti dober odnos s pacienti. Upa, da bodo v ordinaciji Dentalis pregovorno neprijetne obiske pri zobozdravniku spremenili v čim bolj prijetno izkušnjo.

V imenu občine Ivančna Gorica je zbrane nagovoril podžupan občine Ivančna Gorica Tomaž Smole, ki je zobozdravniku Franciju Hočevarju zaželel, naj bo ordinacija prijazna, osebje pa prijetno In domače. Čestitkam ob odprtju se je pridružila tudi predsednica Krajevne skupnosti Zagradec Biljana Gartner. Sledil je slavnostni prerez traku, nato pa je nove prostore ordinacije blagoslovil diakon Matej Gnidovec. Za kulturni program so poskrbeli pevci Mešanega pevskega zbora Zagradec pod vodstvom zborovodje Roberta Kohka in Žužemberški rogisti.

Koristne informacije:

Zobozdravstvena ordinacija Dentalis, Zagradec 31, 1303 Zagradec.

Telefon: 082 051 151 in 041 303 444

Elektronski naslov: info@dentalis.si

Zobozdravstvena ordinacija Dentalis bo odprta ob ponedeljkih in četrtkih med 12. in 19. uro ter v torek, sredo in petek med 7. in 14. uro.

 

Oglejte si tudi