Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
3°C
JUTRI
18°C
3°C
Oceni objavo

Redni občni zbor Konjerejskega društva Suha krajina

Zadnji dan v januarju so se člani (48) KD Suha krajina zbrali na rednem občnem zboru v prijetnem ambijentu gostišča Župančič v Žužemberku.
Redni občni zbor društva je potekal v prijetnem vzdušju in druženju. Že pred začetkom je vodstvo društva evidentiralo člane ter uredilo obveznosti s članarino. Takoj za tem pa bilo izvoljeno delovno predsedstvo in sledil je pozdravni govor predsednika društva Suha krajina Boštjana Bradač. Predsednik Bradač  je pozdravil  navzoče člane, goste iz sosednjih, prijateljskih  društev Gombišča in Semiča ter predstavnika naše občine, župana  Franca Škufco, ter podžupana  Jožeta  Šteingla. Prikazano je bilo delo blagajničarke in podano poročilo o delu v preteklem letu, nato pa sprejet plan dela za letošnje leto. Svoje poročilo je predstavil  gospodar koče Marjan Zupančič. Vsi so bili dokaj zadovoljni z dosedanjim delom, pa tudi s plani za naprej. Tudi župan Škufca je društvo pohvalil kot zelo aktivno ter prepoznanvno na občinskem in izven občinskem nivoju, kar so seveda potrdili tudi gosti iz sosednjih društev.

Vse aktivnosti pa so še posebaj vidne na povezavi: :ihttps://plus.google.com/u/0/113450260498749630758/posts  preko portala moja občina s foto galerijami konjerejskega društva Suha krajina.

Oglejte si tudi