Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

Občni zbor Šmihelskih kulturnikov

V soboto 02.04.2016 je potekal osmi občni zbor Kulturnega društva Šmihel pri Žužemberku.  Dogajanje je potekalo v Okrepčevalnici pri Medenu.  Poleg članov društva so se dogodka udeležili še podžupan Občine Žužemberk g.  Jože Šteingel ter občinska svetnika ga. Ida Kastelic ter g. Jože Pečjak.

Predstavniki posameznih sekcij (telovadba, orientalski ples, pravljične urice, Mlaj, pohodništvo, pevski zbor, potrkovalci, rekreacija in nogomet) kulturnega društva so podali svoja poročila za lansko leto ter predstavili plane, ki jih želijo realizirati v prihodnjem letu.  Potrdili so finančno poročilo in se osredotočili na strateško načrtovanje prihodnjega delovanja.

V društvu so se v preteklem letu periodično izvajale dejavnosti kot so telovadba, pravljične urice, nogometna rekreacija, Mlaj – skupina za osebno rast, pevski zbor. Izvedli so dva dogodka  v okviru  Trških dni (Mladi talenti v Šmihelu, orietalski ples). Organizirali so farno žegnanje, tople piškotke z namenom obdarovanja starejših, nogometni turnir, miklavževanje ter izdelovanje prazničnih voščilnic.

V prihodnje so si zastavili velike in povsem nove cilje, ki jih želijo v celoti realizirati.

Vsi  člani društva so izkoristili priložnost, da se zahvalijo vsem sponzorjem, sodelujočim za sofinanciranju in pomoč pri izvedbi dogodkov ter dejavnosti, ki so se izvedle pod njihovim okriljem.

Nevenka Urbančič

Oglejte si tudi