Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Ukinitev spletne strani mojaObčina.si/Zreče

Občina Zreče stremi k zagotavljanju boljše kvalitete življenja občanov na vseh področjih. Pred časom je bila zaznana težava, da je treba oživiti lokalni utrip v občini. Kljub številnim društvom in širokemu naboru dogodkov občani niso imeli dovolj informacij o dogodkih v občini.

Da bi zapolnili te vrzeli, je občina začela sodelovati s portalom mojaObčina.si, na katerem so društva objavljala dogodke, občani pa so si le-te lahko ogledali. Dodatno so bile te objave prikazane tudi na uradni spletni strani občine in obveščenost občanov je bila bistveno boljša.

 

Po pregledu alternativnih rešitev in možnosti optimizacije se je občina odločila za prehod na enotno spletno stran za uradne objave občine in lokalnega utripa. Tako bosta odslej obe strani združeni v eno – obstoječo uradno spletno stran. Odslej bodo vse novice v občini na enotni spletni strani.

 

Prednosti poenotenja uradne spletne strani in lokalnega utripa:

-          enotna stran za občinske novice in lokalni utrip,

-          enotno obveščanje občanov (elektronska in SMS obvestila),

-          uvedba tiskanega informatorja, ki bo poslan na vsa gospodinjstva v občini,

-          finančni prihranek.

 

Vabimo vas, da nas obiščete na spletni strani www.zrece.si. Vsa društva, ki se še niso pridružila, znova vabimo k sodelovanju.

 

Dosedanjo spletno stran mojaObčina.Si/Zreče bomo deaktivirali predvidoma v začetku marca.

 

Ob prehodu na enotno spletno stran bo občina za vse predstavnike društev organizirala srečanje in usposabljanje za vnos vsebin na novo spletno stran. Srečanje bo 11. 1. in 19. 1. 2017 ob 17. uri (Rdeča dvorana – hotel Atrij).

 

 

Občinska uprava Občine Zreče

 

 

 

Oglejte si tudi