Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Utrujeni gorski zdravnik

Te dni pa dostikrat razmišljam o  tistih letih, ko smo imeli avtobus za avtobusom na  "romanje" v Beograd. Sedaj pa že dolgo ni bilo nič kaj posebnega, dokler se ni pojavil  GORSKI ZDRAVNIK. Res veliko skupin od vsepovsod prihaja  v ordinacijo dr. Martina, ki  je zagotovo že utrujen (lastnik hiše g. Leitner zagotovo). Pravzaprav se pa tako mora nekaj dogajat. Siti smo kreganja politikov, pa vsakodnevnih novic, ki nam vsiljujejo negativne novice. Grozno mi je ob podatkih, ko nam mediji povedo, katero podjetje je uničeno, kje so kradli denar,...
Zaljubiš se v zdravnika, pa čeprav zdravnike nimaš rad! Ne me napačno razumeti-ne da jih sovražim, bojim  se jih, ker vedno kaj najdejo. Zdravnike nič kaj ne obiskujem. No pot do zdravnika, ki ga trenutno pogosto vidim je pa druga pesem. Vsi v tem primeru pridemo nazaj zdravi, kljub  temu, da ga v živo ni za videti. Zanimivo je videti kraje snemanja, zanimive so kulise, zanimivi so kraji, kjer se zadeve snemajo, da mi kasneje doma uživamo... Prav je tako. Vesela sem celo, da  tv nanizanko spremljajo tudi moški in zanimivo je slišati, kdo koga obožuje. Tako malo je potrebno, da smo lahko srečni. Oči se spočijejo na lepotah krajev in na koncu dolge ture in ogledov smo srečni doma. V nedeljo 4.septembra si gremo ponovno pogledati vse tisto, kar smo v nadaljevanki videli drugače, kot je v resnici.

Kar je najbolj zanimivo pa je to, da je društvo upokojencev Zreče, kot organizator izleta obenem pri tem izletu tudi povezovalec najmlajših, malo starejših in najstarejših. To je pa tisto, kar imam najraje in kar je najlepše!

Oglejte si tudi