Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Šola vožnje Šolskega centra Slovenske Konjice-Zreče

Znotraj Šolskega centra Slovenske Konjice-Zreče deluje šola vožnje z najdaljšo tradicijo v Dravinjski dolini, aktivna je že od leta 1979. Vpisani smo v register šol vožnje pod številko 01 – 14. Registrirani smo za B kategorijo. Storitve nudimo vsem, ki bi radi opravljali vozniški izpit, še posebej pa vabimo mladino.

Neprestano gradimo na kvaliteti šole vožnje. Učitelji vožnje in predpisov se nenehno izobražujemo, redno obnavljamo in dopolnjujemo znanje o varnosti cestnega prometa znotraj lastne šole vožnje ter pri drugih zunanjih organizacijah. S stalnim usposabljanjem dosegamo visoke rezultate. Svoje zaupanje nam je izkazalo že veliko kandidatov.

Želimo, da naši kandidati postanejo dobri, strpni in iznajdljivi vozniki, ki bodo za vzor in vzgled vsem ostalim udeležencem v prometu.

Zakaj izbrati našo šolo vožnje?

-        Smo šola vožnje z najdaljšo tradicijo v Dravinjski dolini.

-        Registrirani smo za B kategorijo.

-        Imamo odlične rezultate na Izpitnem centru Celje.

-        Imamo ugodne cene.

-        Učitelji vožnje so strokovno usposobljeni, izkušeni in prijazni.

-        Vožnja poteka na avtomobilih Renault Clio.

Sedež šole vožnje je na gimnaziji v Slovenskih Konjicah, kjer se izvajajo tudi predavanja cestno prometnih predpisov. V sklopu šole vožnje organiziramo tudi tečaj Prve pomoči na Srednji poklicni in strokovni šoli v Zrečah in na gimnaziji v Slovenskih Konjicah.

Več o šoli vožnje Šolskega centra Slovenske Konjice-Zreče lahko najdete na skupnem portalu Šolskega centra Slovenske Konjice – Zreče, v podstrani šola vožnje, kjer redno obnavljamo in objavljamo novice v zvezi s trenutno dejavnostjo šole vožnje (http://www.sc-konjice-zrece.si/slo/).

Na področju e-promoviranja imamo tudi urejeno facebook stran, ki jo vsakodnevno obnavljamo. Preko facebook strani šola vožnje zagotavlja hitre informacije o novostih in pomembnih spremembah oziroma obvestilih.
Izberite šolo vožnje Šolskega centra Slovenske Konjice-Zreče in ne bo vam žal.


Oglejte si tudi