Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Bronasti grb odbojkaricam

V odbojkarskem klubu Swatycomet Zreče smo za večletno aktivno in uspešno dejavnost kluba, za vzpodbujanje zdravega načina življenja in pozitivnih športnih vrednost ter za prenos znanja igranja odbojke na mlajše rodove prejeli odlikovanje - BRONASTI GRB OBČINE ZREČE.

Na svečani seji občinskega sveta občine Zreče, ki je bila 26.05.2016, smo ob predhodni soglasni potrdivi pristojne komisije in nato še svetnikov občine Zreče, prejeli izjemno plačilo za svoje poslanstvo v Dravinjski dolini - BRONASTI GRB OBČINE ZREČE. V odbojkarskem klubu Swatycomet Zreče smo ob prejemu bronastega grba občine Zreče izjemno počaščeni, da smo ravno mi toliko bolj izstopali od mnogih drugih, da nas je občina Zreče prepoznala kot zaslužnega za posebno nagrado. Prejeto odlikovanje  razumemo kot nagrado za dosedanjo dobro opravljeno delo, ki je pustilo pečat v celotni občini ter širši dolini in zaznamovalo tudi občanke in občane, ne le lokalno skupnost kot takšno.

Ob tej priložnost bi se želeli najprej zahvaliti občini Zreče, županu mag. Borisu Podvršniku ter občinskemu svetu, za podelitev bronastega grba občine Zreče. Hvala tudi celotni občinski upravi ter Krajevni skupnosti Zreče, ki nam pomagate reševati vse bolj zapletene administrativne in druge postopke, ko gre za nujno potrebno birokratsko urejenost društva. Hvala tudi vsem staršem in skrbnikom otrok, ki ste prepoznali dobro delovanje društva in nam zaupate svojega otroka, da ga učimo ob športnih vrlinah tudi življenja in delovanja v skupnosti. Posebna hvala tudi generalnemu sponzorju Swatycomet d.o.o., ki nas vrsto let spremlja in nam na različne načine pomaga zagotavljati osnovan sredstva za normalno delovanje in razvoj društva ter ostalima velikima gospodarskima sistemoma v občini, UNIOR d.d. in GKN driveline d.o.o., ki zagotavljata konstantna sredstva za to uspešno športno zgodbo pod zelenim Pohorjem. Zelo hvaležni smo tudi vrsto ostalim sponzorjem in donatorjem, ki nam s sredstvi, dobrinami in storitvami pomagate iz leta v leto dograjevati kamenčke v mozaik zreškega paradnega ženskega športa.

Zagotovo bomo s ponosom pokazali to priznanje našim obiskovalcem in tudi nasprotnikom na igriščih. Bronasti grb ne doživljamo le kot priznanje za zasluge preteklih dejanj, temveč tudi kot nalogo in odgovornost, da se ta dejanja plemenitijo še naprej. Da se odbojkarski klub še bolj ukorenini v dolino, v kateri deluje, ter da bo prepoznavnost kluba vse bolj opazna in njegov dres vse bolj zaželen med mladimi športnicami. Celotno vodstvo kluba na čelu s predsednikom Dragotom Šešerko vam obljublja, da se bo tudi v prihodnosti precej iskrilo na parketih domače športne dvorane, če le bodo v njen Swatycometove in zreške iskrice.

Oglejte si tudi