Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za četrtek, 19.01.2017

jasno
Ponoči in zjutraj bo na vzhodu in jugu Slovenije še pretežno oblačno, drugod se bo delno zjasnilo. Predvsem v južni Sloveniji bo občasno še rahlo snežilo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -3, v alpskih dolinah do -14, na Primorskem okoli 0 stopinj C.
-10°C | -1°C
petek, 20.01.2017
-16°C | -1°C
sobota, 21.01.2017
-9°C | 2°C
nedelja, 22.01.2017
-9°C | 0°C
ponedeljek, 23.01.2017
-7°C | 5°C
Opozorila
Sreda, 18.1.2017 ob 18h
Do jutri zjutraj bo na Primorskem še pihala močna burja, ki bo na izpostavljenih mestih v sunkih dosegala hitrost od 110 do 140 km/h. Jutri čez dan bo počasi slabela, a bodo do večera njeni najmočnejši sunki še lahko dosegli hitrost okoli 100 km/h.
-10°C
-1°C
jasno
Nahajaš se tukaj: Dogodki

...


Ostalo
 | 
04.03.2016, 18:00 - 22:00
A A

Kulinarični večer Uroš na kvadrat v Termah Zreče


Kje: Restavracija hotela Atrij, Cesta na Roglo 15, 3214 Zreče
Kdaj: 04.03.2016, 18:00 - 22:00
Organizator: 

UNITUR


Cena vstopnice: 35 €
Prodajna mesta: Recepcija hotelov Dobrava
Opomba: Obvezna predhodna rezervacija




Dva Uroša, dva mojstra in neskončen preplet okusov nove slovenske kuhinje.


Uroš Štefelin - Vila Podvin, Gorenjska:

Pripravlja gorenjske jedi z vonjem po otroštvu in pridihom sodobnosti. Ker okušamo tudi z očmi, so njegovi krožniki fantastičnega izgleda in nenavadnih barvnih kombinacij.


Uroš Valcl - vinska klet Marof, Prekmurje:

Mlad, prodoren in inovativen enolog. Tudi direktor blagovne znamke Marof, ki je stoletna znamka s filozofijo: "Vino rase v vinogradih." Njegova vina so precizna, čistih okusov, odlikuje jih eleganca in harmonič nost.

 

Meni


Finger food ob aperitivu 

Postrvji karpačo
Jogurt s hrenom
Krema črnega korena
Hrenova in zeliščna majoneza
Redkev
Granatno jabolko
Oljčno olje
***
Regratova juha
Ocvirki
Krompirjeva pena
Bučno olje
Balzamični kis
***
File brancina s kremo peteršiljevega korena
Česnovi ocvrtki
Čista mavrahova juha
Čemaževa krema
Ribja zeliščna omaka
***
Jelenov hrbet v zeliščnem ovoju
Trdinka z zeleno in  hruško
Brstični ohrovt
Pistacija
***
Lešnikova tortica
Jagode
Jagodni sorbet z medom
***
Digestivni koktajl


Cena menija z vinsko spremljavo: 35,00/osebo

Informacije in rezervacije: Jakob Furman, M +386 (0)51 362 925, E jakob.furman@unitur.eu


Lokacija: Restavracija hotela Atrij




Deli z ostalimi:
Komentiraj dogodek

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta dogodek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!