Logo MojaObčina.si
DANES
3°C
0°C
JUTRI
5°C
1°C
Oceni objavo

Po izredno napeti tekmi slavila ekipa ZAGORJE 2

V zagorskem Planetu 300 se je v soboto, 13.12.2014, odvijala ena najbolj napetih tekem odkar se v Zagorju igra bowling na državni ravni. V goste je prišla ljubljanska ekipa ARENA NG2. Pred tekmo so se tekmovalci sprostili ob jutranji kavici, saj se tekmovalci med seboj poznajo že iz prejšnjih tekem. 

Nato pa se je ob 10.30 začelo zares. Po prvem krogu sta bili ekipi izenačeni, vendar pa je imela domača ekipa ZAGORJE 2 prednost v številu podrtih kegljev. V drugem krogu so ljubljančani pokazali zobe in povedli tako po točkah kot tudi po kegljih. Vendar pa domačini niso popustili in so ves čas držali priključek in počasi nabirali prednost v kegljih. Tako so se tretji, četrti in peti krog končali z izenačenim rezultatom, domačino pa so si za zadnji krog prihranili vsega 14 kegljev prednosti. Po sestanku ekipe pred zadnjim krogom, se je ekipa optimistično zapodila v zadnji krog in dobesedno raztrgala gostujočo ekipo. Z zmago v zadnjem krogu si je tako ZAGORJE 2 priigrala zmago in novi dve točki v 3. slovenski center ligi.


Pri domačih velja izpostaviti Urha Krafogla, ki je v igro vstopil kot menjava in na koncu končal tekmo kot igralec z najvišjim povprečjem domače ekipe. Največ točk, kar 8, je za ekipo iz Zagorja priigral Tomaž Vehovec.

 

Tako bo ekipa Zagorje 2 v letu 2015 nadaljevala tekmovanja iz skupnega 3. mesta in za vodilno ekipo zaostaja za vsega dve točki.

Oglejte si tudi