Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
-3°C
JUTRI
12°C
0°C
Oceni objavo

Igralci Bowling kluba Planet 300 Zagorje zmagali tudi na zadnji domači tekmi

V torek, 12.5.2015, so se igralci ekipe Zagorje 1 še zadnjič v sezoni 2014/15 z nasprotnikom pomerili na domačem igrišču. V goste je prišla ekipa iz Kranja. Ekipi sta se že srečali v pripravljalnem obdobju, nato pa še v Kranju na prvi medsebojni tekmi. Zato so se tekmovalci pred tekmo med seboj pogovarjali v povsem prijateljskem tonu. Sledil je začetni pozdrav in tekma se je lahko pričela. V prvem krogu sta se med seboj udarila predsednika kranjskega in zagorskega kluba. Po zmagi domačega predsednika Iztoka Štrusa, ki so se ji pridružili tudi ostali trije tekmovalci in tako dobili prvi krog z rezultatom 8 proti 0, so se gostje zbrali in v drugem krogu zapretili z boljšo igro. Tako se je drugi krog končal z rezultatom 4:4 in delitvijo točk. Vendar pa pritisk domačinov ni zmedel in kaj hitro so kranjčanom pokazali kdo je gospodar na igrišču, ter zopet zmagali v tretjem krogu. Gostje pa so se zopet pobrali in v četrtem krogu ponovno iztržili izenačenje.
Pred zadnjima dvema krogoma, ko sta morali ekipi formirati igralne pare so se domačini med seboj spodbudili k boljši igri. Prav gotovo pa je svoj delež moralne podpore prispeval tudi Tomaž Drnovšek, ki je kljub zdravstvenim težavam svojo ekipo podpiral iz tribune. V začetku petega kroga so igralci iz Kranja še upali na preobrat, vendar pa so njihove upe kaj hitro zatrli domačini z odlično igro. Do konca tekme tako domačini niso oddali niti ene same točke in na koncu zmagali z rezultatom 12:2.

Barve Zagorja so branili Franci Poglajen s 1112 točkami, Dejan Vincek s 1095 točkami, Miha Štrus s 1100 točkami in Iztok Štrus s 1047 točkami.

Več rezultatov pa si lahko pogledate na portalu za prikaz rezultatov 2.slovenske bowling lige

Oglejte si tudi