Logo MojaObčina.si
DANES
5°C
0°C
JUTRI
11°C
0°C
Oceni objavo

Kako (pre)živeti na socialnih omrežjih?

Brezplačna delavnica je namenjena vsem, ki se zavedate pomena socialnih omrežij za delo in prepoznavo nevladnih organizacij (NVO), kot tudi tistim, ki se z njimi šele spoznavate. Spoznali bomo trike in nasvete, kako preživeti in živeti na socialnih omrežjih.

ZLHT- Regionalni center NVO, v okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2016, vabi vse predstavnike nevladnih organizacij (društev, zavodov in ustanov) iz zasavske regije na brezplačno delavnico o pomenu in uporabi socialnih omrežij! 

Delavnica bo potekala v sredo, 18. 5. 2016 od 18.00 do 20.00 v učilnici Izobraževalnega centra GEOSS, Cesta komandanta Staneta 2, Litija.

Delavnica je namenjena vsem, ki se zavedate pomena socialnih omrežij za delo in prepoznavo nevladnih organizacij (NVO), kot tudi tistim, ki se z njimi šele spoznavate. Spoznali bomo trike in nasvete, kako preživeti in živeti na socialnih omrežjih. Odgovorili si bomo na vprašanja - zakaj NVO sploh na socialna omrežja, kam v medijsko strategijo umestimo socialna omrežja, koliko časa nameniti socialnim omrežjem, tehnične in vsebinske trike. Najbolj se bomo osredotočili na Facebook, dotaknili pa se bomo tudi drugih aktualnih socialnih omrežij.

Delavnico bodo izvedli sodelavci e-Simbioz@. e-Simbioza je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki se izvaja od leta 2014 z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru kampanje e-Skills for Jobs. V okviru projekta se je izobraževalo že več kot 1700 udeležencev, tekom leta pa ponujajo več krajših in daljših izobraževanj, s katerimi želijo omogočiti možnost pridobitve znanj IKT veščin. Z ustreznim poznavanjem informacijsko-komunikacijske tehnologije prispevajo k razvoju in širitvi računalniškega znanja.


Prijava:
Prijavite se lahko preko e-prijave do torka, 17.05.2016 oz. do zasedenosti mest.

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si.

Oglejte si tudi