Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
-4°C
JUTRI
13°C
1°C
Oceni objavo

Čez zimske počitnice v Mladinski center Zagorje

Mladinski center Zagorje in Društvo prijateljev mladine Zagorje v času zimskih počitnic, od 17. do 21. februarja 2014, za zagorske šolarje in otroke organizira celodnevno počitniško varstvo. Pri izvedbi programa sodelujejo tudi KD Zagorska dolina, NK Zagorje, Kinološko društvo Zagorje, Skupina Stik in mnogi drugi. Varstvo bo potekalo vsak dan, od 8.30 do 16. ure, v prostorih Mladinskega centra Zagorje. Otroci bodo imeli na voljo malico in kosilo.
Program

bo zanimiv in raznolik, primeren tako za deklice kot za dečke. Poleg druženja in gibanja bodo na voljo kreativne dejavnosti, družabne igre, učenje tujega jezika skozi igro, kuharska delavnica, športni dan z drsanjem v Celju, igranje košarke, oblikovanje in modeliranje, pogovori in branja,…..

Varstvo bo potekalo v organizaciji in izvedbi Mladinskega Centra Zagorje ob Savi, Društva prijateljev mladine Zagorje, Košarkarskega društva Zagorska dolina, Nogometnega kluba Zagorje, Kinološkega društva Zagorje, Skupine Stik in drugih. Da otrokom ne bo dolgčas in da bodo dejavnosti potekale varno ter učinkovito, bodo ekipo okrepili prostovoljci, ki sicer delujejo v okviru društev in organizacij in ki imajo izkušnje s pedagoškim delom ter varstvom otrok.

V priponki se nahaja PRIJAVNICA s katero  vašega malčka/otroka, prijavite.

 

Na voljo imate tri možnosti varstva.

  1. Celotedensko varstvo do 13.30 z vključenim kosilom, prispevek staršev =  15€/otroka, drugi otrok 10€
  2. Celotedensko varstvo do 16.00 z vključenim kosilom, prispevek staršev = 20€/otroka, drugi otrok 15€

3.    Varstvo en dan,s kosilom ali brez,  prispevek staršev = 5€/otroka, drugi otrok 3,5€

*Pod drugi otrok, se smatra drugi otrok iz iste družine.

S prispevki staršev bomo krili stroške kosil, materiala, malic, gradiva.

 

VEČ INFORMACIJ NA:

 041 699 412 ali info@mczos.si

Izpolnjeno prijavnico lahko oddate prek elektronske pošte, standardne pošte ali jo osebno prinesete na MC ZOS, Cesta 9. avgusta 48, Zagorje, kjer nas najdete vsak dan med 9. In 14.uro. Rok za oddajo prijavnic je ČETRTEK, 13.2.2014.

 

 

Oglejte si tudi