Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

V Bevkah zagorelo, opečena ena oseba

Že v prvih urah novega leta so imeli gasilci v občini Vrhnika veliko dela.

Ob 0.46 je v naselju Bevke zagorel nadstrešek za vozila. Gasilci PGD Vrhnika, PGD Stara Vrhnika, PGD Bevke, PGD Verd, PGD Blatna Brezovica in PGD Drenov Grič-Lesno Brdo so s hitro intervencijo preprečili, da bi se požar razširil na delavnico in stanovanjski objekt. Kot pišejo na Upravi RS za zaščito in reševanje je bil v požaru poškodovan nadstrešek v izmeri 8x12m. Ljubljanski reševalci so v Klinični center prepeljali eno opečeno in eno obolelo osebo. V akciji je sodelovalo kar 74 gasilcev, vzrok požara pa bodo ugotavljale pristojne službe.

Kmalu za tem so gasilci PGD Stara Vrhnika posredovali še v avtomobilski nesreči. Ob 02.20 sta na Stari Vrhniki,  trčili osebni vozili, gasilci PGD Stara Vrhnika so s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo, jo imobilizirali, ter predali ekipi NMP v nadaljno oskrbo.

Ob 4.42 je na Stari cesti na Vrhniki zagorel zabojnik za komunalne odpadke, ki so ga pogasili gasilci PGD Vrhnika.

Gaslici pa so morali posredovati še zgodaj zjutraj. Ob 5.59 so na Robovi cesti na Vrhniki zagorele deske v novogradnem objektu. Ogenj se je razširil na ostrešje. Požar so pogasili gasilci PGD Verd, Vrhnika in Stara Vrhnika. Zgorelo je okoli 4 kubične metre desk in 4 kvadratne metre ostrešja.

Oglejte si tudi