Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Čarobna nedelja

Vrhnika, 16. junij – Drugo leto zapored je v Športnem parku Vrhnika potekal Čaroben argonavtski dan, ki je namenjen predvsem najmlajšim.
V Zavodu Ivana Cankarja Vrhnika, ki je organizator prireditve, namreč menijo, da je prav, da na svoj račun pridejo tudi otroci – tako kot njihovi starši noč poprej z Nočjo na Vrhniki.
Tako kot lani je tudi letos žgala močna sončna pripeka, a za razliko od lani, je letos potekalo dogajanje zgolj popoldne. Na stojnicah so se predstavljala domača društva, otroci so se lahko preskušali v spretnosti vožnji s kolesom, tekli z očki tako imenovani »Tek očkov«, se zabavali na napihljivih igralih, občudovali plesalce plesnega festivala Zmigaj se! ter se družili s Čuki. Ti so pripravili kar nekaj programa posebej zanje, vse skupaj pa je popestrila še Anita iz Plesnega mesta, ki je skrbela za plesne animacije.

V okviru programa je potekalo tudi drugo srečanje vozil na električni pogon in njihovih lastnikov, zgodaj dopoldne pa še spremljajoča prireditev: 3. Argonavtski kolesarski maraton v organizaciji ŠD Agonija. (gt, foto: gt)

Oglejte si tudi