Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Začetek sezone

Po zasluženem poletnem oddihu in dobri sezoni 2011-12 smo strelci začeli s polno paro že v mesecu avgustu, tako da smo se dobro pripravili na prihajajočo sezono 2012-13. Cilji so realni, upamo tudi dosegljivi, tako da smo polni optimizma krenili v tekmovalno sezono. Že na prvem tekmovanju v regijski PNK ligi zahod, ki je bilo v Idriji 13. in 14. 10. 2012 smo ponovili lanski uspeh, tako da smo se domov vrnili zadovoljni.

Pri mlajših pionirjih je Jan Rom dosegel 4. mesto, ampak vsi verjamemo vanj, da njegov čas šele prihaja. Pri pionirjih sta zablestela Nejc Rom in Žan Žuber, ki sta pobrala prvi dve medalji, sledil je Ožbe Drašler na 4. mestu in David Boršo na 9. mestu. Ekipno so pionirji zmagali. Tudi v kategoriji mladincev se je Bojan Lampreht vrnil v stare tirnice in z odlično zadnjo serijo 98 krogov pokazal, da si zasluži 1. mesto. Nekoliko je popustil s serijsko puško v kategoriji članov, kjer je bil 7. V tej kategoriji je nastopil še Aleš Rom, ki je osvojil 10. mesto, po tem ko se mu je pokvarila puška. Tudi članici Benjamina Rudolf in Mojca Rus sta dokazali, da letos ne nameravata prepustiti stopničk sotekmovalkam, tako da sta zasedli 2. in 3. mesto. Ekipno so člani zasedli 2. mesto.

Tudi veterani v kategoriji od 50-60 let so prispevali k skupnemu uspehu. Tako sta Bojan Lampreht st. in Vladimir Ravnikar zasedla sam vrh stopničk s 1. in 2. mestom, Matija Japelj pa 7. mesto v kategoriji 60-70 let. Ekipno so veterani zmagali.

Nekoliko slabše je Bojan st. pričel sezono s pištolo, kjer je bil 6., se je pa zato zasvetila zlata medalja v kombinaciji puška - pištola.

Oglejte si tudi