Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Strelska pravljica

Strelci kot da bi pisali pravljico. Rezultati so še zmeraj dobri, še več - vsi dosegamo boljše iz tekmovanja do tekmovanja. Upamo, da bomo takšno formo obdržali do državnega prvenstva, za katerega se vsi trudimo, da potegnemo čimveč.

Ta vikend smo gostovali v Ilirski Bistrici, kjer smo se udeležili 4. kroga PNK regijske lige. Pa začnimo zopet z najmlajšimi. Med cicibani je je svoj najboljši rezultat dosegel Jilek Ambrož, osvojil 6. mesto in le tri kroge do medalje. Pri cicibankah nas je s svojo pravljico popeljala naša zlata Meta Dobrovoljc, ki na tekmovanjih dosega rekord za rekordom in tudi v skupni razvrstitvi prišla na prvo mesto. Pri mlajših pionirjih prav tako svoj letošnji najboljši rezultat Jan Rom, ki je postal srebrni, tako je tudi v skupni razvrstitvi. Pri pionirjih še ena pravljica, ki se imenuje Ožbe Drašler. Začel fenomenalno s štirimi desetkami, ostal zbran do konca, kar je zadoščalo za visok rezultat za zlato medaljo, njegov najboljši, v skupni razvrstitvi pa se je iz petega mesta povzpel na drugo. Predstavnika imamo tudi med kadeti, kjer je Žan Žuber osvojil bron. Nadaljujemo s člani, kjer je zopet srebrni Bojan Lampreht ml., svoj najboljši rezultat na tekmi je dosegel tudi Aleš Rom, pri članicah srebrna medalja Rus Mojca. Nato pa kar dve medalji v kategoriji veteranov. Prvi je zlato medaljo in najboljšim rezultatom lige v letošnji sezoni osvojil Bojan Lampreht st., na tretjem mestu pa se mu je pridružil Vladimir Ravnikar. Še zadnja medalja, ki je bila osvojena na tem turnirju je pripadala prav tako Bojanu st., ki je v kombinaciji puška - pištola v letošnji sezoni še neporažen. Hvala vsem, ki nas podpirate in ki nam pomagate pisati to pravljico.

Obljubljamo, da bomo kljub obilnemu delu in angažiranju pri izgradnji novega strelišča še našli kanček časa za trening in da bo naša pravljica s pridobitvijo boljših pogojev za delo, postala balada. Vabimo vas, da nas obiščete in se nam pridružite.

Oglejte si tudi