Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
6°C
Oceni objavo

PLESNE POČITNICE S PLESNO ŠOLO URŠKA VRHNIKA

Konec avgusta je plesna šola Urška Vrhnika ponovno peljala mlade plesne navdušence na plesne počitnice v Poreč. Novi gibi in glasba, smeh in petje, nove koreografije, ter gibalno ustvarjanje skozi prostor in čas so zaznamovali vsakdan. Za nekatere udeležence pa so štiridnevne počitnice predstavljale tudi intenziven začetek novega tekmovalnega obdobja, saj je treba ponovno nabrati plesno kondicijo . Urškin strokovni team , ki ga sestavljajo priznani učitelji, trenerji, koreografi in sodniki tako pri nas, kot v tujini sestavljajo: Eva Hlebec, Uroš Kajzer, Anže Zalar, Darja Šuster, Saša Volk in Nina Hribar. Le-ta skrbi za nemoten potek počitnic, delo, počitek, smeh in zabavo, nikoli ne zatajijo, ter včasih bolj malo spijo, saj je na počitnicah vedno tako lepo.
"Plešemo od jutra do mraka, kadarkoli in kjerkoli: na poti na plažo, v vodi ali sredi mesta,zjutraj pa ples preseneti sosede kot streching na "domačem vrtu"..., le v jedilnici gib zamenja beseda, če sploh so usta prazna, saj smo plesalci včasih tudi zelooo lačni. Če pa kdo pozabi, da je v naši družbi, mu hitro pokažemo raznožko kot skok v vodo ali pa kar po plaži." je z nasmeškom povedala licencirana plesna učiteljica, trenerka in mednarodna predavateljica Nina Hribar.

Ideja je nastala skozi pogovor treh dam - dolgoletno izkušenih trenerk na plesnem področju, ter lastnic franšiz Urške, več kot plesne šole na Vrhniki, Domžalah in Kranju; Nine Hribar, Saše Volk in Darje Šustar. Njihovo mnenje pač je, da ni lepšega kot plesne počitnice - poleti ali pozimi. In že se približujejo zimske počitnice v Kranjski Gori, ko se bo plesalo kar na snegu.

Oglejte si tudi