Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Odličen prvi polčas, a premalo za štajerske goste

V petek sta se v Slomškovi dvorani v okviru 6. kroga prve slovenske futsal lige pomerili ekipi Zavas Siliko in Proen Maribor. Vrhničani so kljub levji borbi, na koncu vendarle morali priznati premoč gostov, kateri tako še naprej ostajajo na samem vrhu lestvice. Edini zadetek Vrhničanov, rezultat je bil 6:1, je v 33. minuti dal Behrič.
Prvi polčas je minil razmeroma enakovredno, gostje so mrežo gostiteljev zatresli le enkrat, v 5. minuti. "Prvi polčas je bil naš najboljši v tej sezoni," je po koncu srečanja dogajanje na parketu komentiral Benjamin Tušar, Zavas Siliko. A žoga Vrhničanov nekako ni hotela v mrežo nasprotnikov. Trener Mile Simeunovič :" Prvi polčas je bil najboljši odkar igramo skupaj. En gol smo zaostajali, na žalost pa situacijo nismo izkoristili. Škoda, ker pomoje je bil prvi polčas nezasluženo 1:0 za njih." Publika, ki je množično prišla podpret domačine, je bila ob koncu prvega polčasa na nogah, še bolj pa ob domnevnem prekršku nad domačim igralcem, ki ga sodnika nista piskala. Rezultat tega je bil prejet zadetek. "Ni dobro da komentiram, ena situacija pa je sigurno, kije pokvarila ta spektakel. Rezultat sicer ne bi bil nič drugačen, pokvarila pa je ta spektakel. Škoda ker se je tako zgodilo. Navijači bi prišli na svoj račun," je še dodal Simeunovič.

Vrhničani na lestvici trenutno zasedajo sedmo mesto od desetih ekip. Ta teden jih čaka srečanje s KMN Tomaž Šic bar, ki je na lestvici dva mesta nižje od vrhniške ekipe Zavas Siliko.

Gašper Tominc, foto: Robi Kramperšek

Oglejte si tudi