Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Nova tekmovalna sezona pred vrati

Strelci smo uspešno štartali v novo tekmovalno sezono

Pred nami je nova tekmovalna sezona 2013/2014. Glede na to, da v poletnem času nismo mirovali, ampak smo opravljali dela na novem strelišču, smo pred pričetkom sezone o pričeli tudi s treningi in pripravami na novo sezono. Verjamemo, da nam bo zopet uspelo narediti veliko dobrih rezultatov, saj verjamemo vase in si to neizmerno tudi želimo. Lepo je na koncu leta pogledati naše dosežke, ki le niso tako skromni. Prizadevamo si, da tudi novi člani hitro pridobijo naše znanje in da so ob boku starejših, izkušenih strelcev, kjer si nabirajo znanje in moči za vsa velika in manjša tekmovanja. Seveda vsi v pričakovanju delamo in treniramo za finale, to je državno prvenstvo, vendar zato ne zanemarjamo ostalih tekmovanj, saj se dobro zavedamo, da se ravno na teh kalimo.

Kot prvi je v tej sezoni v ogenj stopil Bojan Lampreht st., ki se je v Murski Soboti udeležil državnega prvenstva upokojencev in pri tem zasedel odlično 2. mesto. 

Naši najmlajši pa so nastopili v prvem krogu Pokala Slovenije in mladinskih lig, kjer je v kategoriji pionirjev Ožbe Drašler zasedel odlično 9. mesto. Dobro se je odrezal tudi kadet Žan Žuber, ki je v letošnjem letu prestopil iz pionirske kategorije in tako stopil v novo kategorijo z novim orožjem. Svojo serijsko puško, s katero je dosegel odlične uspehe je zamenjal za standard zračno puško.

Oglejte si tudi