Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Državno prvenstvo za veterane 2017

V soboto, 22. aprila 2017 je na strelišču v Ljubljani potekalo Državno prvenstvo veteranov v streljanju s serijskim zračnim orožjem, kjer je uspešno nastopilo tudi sedem strelcev - veteranov SD Vrhnika.

Najprej so bili na vrsti nastopi veterank, kjer je v kategoriji nad 40 let zmagala Natalija Oberč Grmek in tako postala naša nova državna prvakinja. V kategoriji nad 50 let je šesto mesto zasedla Benjamina

 Rudolf, ki je prvič nastopila v tej kategoriji, sedmo pa Mojca Rus. Ekipno so naše veteranke že tretjič zapored osvojile naslov državnih prvakinj.

 

Med veterani do 50 let je 2. mesto zasedel Aleš Rom, boljši je bil le trboveljčan Rudi Barovič. V kategoriji nad 50 let je na drugo stopničko stopil Bojan Lampreht, za trboveljčanom Bogdanom Slanškom je zaostal za tri kroge. Deseti je bil Vladimir Ravnikar. V kategoriji nad 70 let je nastopil naš najstarejši član Matija Japelj in dosegel 11. mesto.  Ekipno so bili šesti.

Bojan Lampreht je nastopil tudi s pištolo in osvojil peto mesto.

Tekmovanje je potekalo v sproščenem in prijateljskem vzdušju, lepo je bilo spet srečati znane obraze,  izmenjati izkušnje ter obujati spomine. 

Oglejte si tudi