Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Državno prvenstvo 3D, Mokrice - 6 osvojenih odličij

Okolica gradu Mokrice in tereni za golf, so bili letos prizorišče državnega prvenstva v disciplini 3D. Na zahtevnem terenu, ki je zahteval popolno koncentracijo brez problemov žal ni šlo, tako med tekmovalci kot tudi pri organizatorju ... Med 25 društvi in 143 tekmovalci, smo s svojimi 16 tekmovalci, odlično zastopali barve občine Vrhnika, z osvojenimi šestimi medaljami in dvema naslovoma državnih prvakov.

Naslova državnih prvakov sta si tako pristreljala Maks T. med dečki / goli lok in Liza Z. med deklicami goli / lok, medtem ko si je povratnik, Rado K., pristreljal naslov podprvaka kategorije dolgi lok, tretje mesto je pripadlo Renati N. in Aleksandru P. prav tako v kategoriji dolgi lok. Gašper B. pa si je pristreljal svojo prvo medaljo državnega leska in sicer bron v kategoriji kadetov /sestavljeni lok. Naši ostali aduti se niso dobro znašli med močno konkurenco vendar se za njih ni bati. V prihodnje gotovo lahko računamo tudi na njih. Za piko na i je naša ekipa v sestavi R.Kostanjevec, K.Kelvišar in Alex P. osvojila še solidno 4. mesto med devetimi ekipami. Vsi ti rezultati, ki jih dosegajo naši posamezniki, skozi celotno sezono, nas uvrščajo zelo visoko, na 5. mesto med 27.slovenskimi društvi, ki tekmujejo v tej disciplini ...

S tem smo zaključili uradni del sezone v disciplini 3D, pred nami pa so že priprave na novo dvoransko sezono.

Zahvaljujemo se vsem podpornikom društva, predvsem donatorjem, podjetju SILIKO, Trgovini z gradbenim materialom ŠTIRN d.o.o. in podjetju AVTOTRADE iz Vrhnike, ki nam velikodušno stojijo ob strani pri realizaciji naših ciljev. Z vami bomo v bodoče še boljši!

(VLR Vilijem)

Oglejte si tudi