Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Do nove koče tudi z Objemom topline

Kar nekaj smo se že razpisali o gradnji nove koče na Planini in še največ boste zvedeli v naših nadaljnjih javljanjih v medijih ter na občnem zboru društva, ki bo 26. februarja 2016.

Takrat bomo tudi uradno začeli zbirati prostovoljne prispevke za gradnjo, vendar pa nam Studio Moderna omogoča, da že naslednji mesec pridemo z vašo vsakodnevno pomočjo celo do 500,00 €.

Na spletni strani http://objemtopline.dormeo.net/ lahko DNEVNO glasujete in sicer:

1)    Objem podarite tako, da pod izbrano organizacijo kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e-mail naslovom (E-maila ne bodo uporabili v marketinške namene).

2)    To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-mail.

3)    Na e-mail, ki ga boste vpisali, vam bomo takoj poslali sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).

4)    Pod organizacijo, ki ji želite podariti objem, kliknete gumb »podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite po 1 objem vsaki sodelujoči organizaciji. Torej, če v roku 24 ur po prvič podarjenem objemu, še enkrat kliknete »podarjam objem«, se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste danes tej organizaciji objem že podarili in ga ne morete več.

Pravila za sodelovanje pri pridobivanju donatorskih sredstev najdete na E-naslovu: Pravila.

Prepričani smo, da nam boste vsak dan podarili vaš objem in nam tako pomagali pri zbiranju sredstev za izgradnjo nove koče na Planini nad Vrhniko.

Planinsko društvo Vrhnika

Gospodarski odsek

Oglejte si tudi