Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Članski košarkarji v gosteh zanesljivo do nove pomembne zmage!

Člani so tekmo 6. kroga na željo domačih tokrat odigrali v nedeljo, 22.11. v Novi vasi proti KK Bloke. Pred začetkom tekme so bili vrhniški košarkarji v vlogi favorita, vendar so nasprotniki v preteklosti že večkrat dokazali, da so lahko zelo neugoden nasprotnik. Začeli smo z naslednjo postavo: Drašler, Kos Jan, Kos Jaka, Gostiša in Homovec. V začetek tekme smo vstopili zbrano in resno, nasprotnika smo pritisnili že na njihovi polovici, kar se je izkazalo za odlično potezo, saj smo hitro povedli in prvo četrtino dobili z rezultatom 14:27. Tudi druga četrtina se je nadaljevala po naših notah, s hitro in dinamično igro smo nadzirali potek srečanja in polčas dobili z rezultatom 31:50.

Tudi v drugem polčasu se slika na igrišču ni spremenila. Brez večjih težav smo nadzirali potek srečanja, domačim nismo dopustili, da bi se približali in imeli vse niti v svojih rokah. Ko je že vse kazalo, da bo tekma mirno izpeljana do konca, je prišlo do neljubega incidenta, saj je igralec domače ekipe brez potrebe napadel enega od sodnikov in si prislužil izključitev. Po tem dogodku se je tekma mirno nadaljevala, rezultat po zadnjem sodnikovem žvižgu pa je bil 60:93. Z zmago ekipa še naprej ostaja kot edina neporažena ekipa v 4. SKL.

Strelci za Vrhniko:

Drašler 23, Remžgar 14, Brglez in Jaka Kos 12, Petek 10, Gostiša in Homovec 8, Novak 4, Jan Kos 2, Savić, Kulenović, Koncilija.

Naslednjo tekmo bo ekipa Vrhnike odigrala doma, proti ekipi iz Kranjske Gore. Vsi vljudno vabljeni na tekmo, ki bo v soboto, 28.11. ob 20. uri v dvorani OŠ Antona Martina Slomška.

 

Izjave po tekmi:

Matic Vidic (trener): Tekmo smo odlično začeli in takoj pokazali, da smo prišli po zmago. Skozi celotno srečanje smo nadzorovali igro in povsem zasluženo zmagali. Tokrat so priložnost za igro dobili tudi nekateri, ki sicer manj igrajo in povsem korektno izpeljali stvar. Naše misli so že usmerjene v naslednjo tekmo.

Oglejte si tudi