Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

3. tekma za 3D SLO pokal - Kuren nad Vrhniko

Kljub dobrim pogojem na Ulovki, smo sklenili, da jo zapustimo in letos tekmo 3D SLO Pokala prestavitmo v okolico turistične kmetije Kuren nad Vrhniko. In prav smo se odločili!!
V soboto 9.5.2015 je bila na sporedu 3.tekma 3D SLO pokala v naši organizaciji. Malce zaskrbljeno smo zjutraj zrli v nebo in se spraševali ali bo vreme zdržalo a že po rahlem jutranjem pršcu je posijalo sonce in pogoji za tekmovanje so postali naravnost odlični. Obiskalo nas je več kot 160 tekmovalcev iz Hrvaške, Italije, nekaj tudi iz Avstrije ter Slovenije. Ker je raznolik teren dopuščal, težko postavitev tarč, so to s pridom in izkušnjami naši člani tudi izkoristili. Pripravili so odlično progo a hkrati upali, da ne bo pretežka. Na koncu tekme se je izkazalo, da je bil strah odveč, saj so pohvale o organizaciji deževale z vseh strani od različnih predstavnikov in tekmovalcev društev...

Med tem, ko so se beležili rezultati je za utrujene tekmovalce poskrbel lastnik  turistične kmetije Kuren in jim pripravil kar tri različne jedi za kosilo, tako da so se lahko obilno okrepčali in tudi spočili po zahtevni tekmi. Naše društvo je zastopalo 11 tekmovalcev v različnih kategorijah in slogih in doseglo 6 medalj in še nekaj dobrih uvrstitev. Dobro so uvrščeni tudi v skupni razvrstitvi 3D Pokala, kot društvo pa smo na visokem 5. mestu trenutne razvrstitve v 3D pokalu.

Zahvaliti bi se želeli še enkrat kmetiji odprih vrat na Kurenu ter njenemu lastniku g. Slavku za dobro hrano in pijačo in podporo ter prijaznost, ki jo je iskazal. Tudi letos je za cvetlični aranžma poskrbela Cvetličarna Karmen iz Vrhnike, ter na koncu še občini Vrhnika, ki nas vsa ta leta podpira in verjame v nas. Hvala vsem!

 

Lokostrelsko društvo VLR Vilijem, foto: arhiv društva

 

Uradni rezultati in uvrstitve naših tekmovalcev :

1. mesto Dolgi lok / člani, A.Pavlin

2. mesto Goli Lok / kadetinje, P.Bolta; sestavljeni lok / veterani, Z.Buh; Dolgi lok / članice, R.Nolimal

3. mesto sestavljeni lok / člani, R.Kostanjevec; Goli lok / dečki, M.Turšič

3D Pokal 2015 skupno / posamično

3D Pokal 2015 Društva / trenutna uvrstitev

 

Celotno galerijo slik si lahko ogledate TUKAJ


Oglejte si tudi