Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
7°C
NED.
21°C
9°C
Oceni objavo

Odprti oder kluba ZAKON!

KVŠ tudi letos vabi vse nove, sveže in še neuveljavljene glasbene skupine in izvajalce iz občin OSREDNJESLOVENSKE REGIJE (http://sl.wikipedia.org/wiki/Osrednjeslovenska_regija), da se na odru kluba Zakon predstavijo občinstvu.
Omejitev glede glasbenih zvrsti ni, pomembno pa je, da skupine igrajo svojo, avtorsko glasbo in da se na našem odru še niso nikoli predstavile. Odprti oder ni tekmovalne narave, temveč ima namen, da v enem izmed spomladanskih večerov še dodatno spodbudi povezovanje in kreativno ustvarjanje glasbenikov iz našega okoliša, ter je obenem odlična priložnost za pridobivanje koncertnih izkušenj.

Prijave sprejemamo do 5. APRILA 2015 na e-pošto program.kvs@gmail.com. Ob prijavi mora vsaka skupina predložiti kontaktne podatke (ime, naslov in telefonsko številko) ter kratek opis skupine. Zaželena, ne pa tudi nujna, sta fotografija in demoposnetek (internetni naslov ali zgoščenka, ki jo pošljete na naslov: Klub Zakon, Tržaška 11, 1360 Vrhnika, s pripisom »Za odprti oder«).

Ker je število v večeru nastopajočih skupin omejeno, bosta v primeru velikega zanimanja imeli prednost kvaliteta in kreativnost. Vstop na prireditev bo prost, skupine pa so upravičene do povrnitve potnih stroškov. V primeru premajhnega števila prijavljenih skupin bo prireditev prestavljena na naslednje leto. Dodatne informacije dobite na program.kvs@gmail.com!

Oglejte si tudi